OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

ΣΠΑΠ: Στην σύσκεψη του Σ.Τ.Ο.Π.Π Δήμου Πεντέλης, ο Βλάσης Σιώμος

O Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιδήμαρχος Πεντέλης, Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος συμμετείχε στη σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης

Στην συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης, που διεξήχθη υπό την Δήμαρχο Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Πεντέλης, την Πέμπτη 11 Μάιου, συμμετείχε ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιδήμαρχος Πεντέλης, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος.

Στη συνεδρίαση έγινε ενημέρωση για τα μέτρα που έχουν ληφθεί καθώς και για αυτά που είναι σε εξέλιξη για να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή ετοιμότητα ενόψει της πολύ επικίνδυνης προσεχούς αντιπυρικής περιόδου. Επίσης έγινε αναφορά σε θέματα που αφορούν στην ενημέρωση του κοινού για τη λήψη μέτρων πρόληψης από κινδύνους που προέρχονται από δασικές πυρκαγιές.

Ειδικότερα στο Σ.Τ.Ο. Πεντέλης έγινε ειδική επισήμανση για τα μέτρα που έχουν προβλεφθεί να ληφθούν για την προστασία των σημαντικών πνευμόνων πρασίνου του Δήμου Πεντέλης.

Εξετάστηκαν επίσης θέματα σχεδιασμού και δράσεων Πολιτικής Προστασίας ενόψει της επερχόμενης αντιπυρικής περιόδου, επισημάνθηκε η φετινή πολύ μεγάλη επικινδυνότητα, λόγω της κλιματικής κρίσης, αλλά και των συνεπειών των καιρικών συνθηκών του φετινού χειμώνα.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Πεντέλης Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μελισσίων Νίκος Δροσάτος, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πεντέλης Σπύρος Ξάφης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Πεντέλης και μέλος του Δ.Σ. του ΣΠΑΠ Γιάννης Ζώης, η Τοπική Σύμβουλος Πεντέλης Μαρία Κοσμερίδου, οι Διοικητές του 12 ου και του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού και του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Πεντέλης, εκπρόσωποι του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πεντέλης, εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Ωραιοκάστρου: Τίμησε προσωπικότητες που ανέδειξαν τον Ποντιακό πολιτισμό στα «Καλούσεια 2024»

otavoice

Τεχνική Μελέτη από την ΕΕΤΑΑ για τον Δήμο Σερίφου

otavoice

Χ. Δούκας: «Kανένα παιδί τη φετινή σχολική χρονιά, χωρίς το χαμόγελο στο πρόσωπό του»

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Συνεχής η προσπάθεια να στηρίξουμε τους ανθρώπους που ζουν στα χωριά μας»

otavoice

Αντιπρόσωποι της Επιτροπής Αδελφοποίησης Σάντα Μπάρμπαρα-Πάτρας στο Δημαρχείο

otavoice

Ο Δήμος Κω θα συγχρηματοδοτήσει την ανέγερση αίθουσας στον Άγ. Γεώργιο Ν. Αλικαρνασσού

otavoice