OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος 3Β: Ανακοινώνονται τα προσωρινά αποτελέσματα των βρεφονηπιακών σταθμών

Ολοκληρώθηκε η περίοδος υποβολής των αιτήσεων εγγραφών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και ολοκληρώθηκαν οι έλεγχοι των κατατεθέντων δικαιολογητικών των αιτήσεων

Ο πίνακας με τα προσωρινά αποτελέσματα των αιτήσεων για την σχολική χρονιά 2023-2024 θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου vvv.gov.gr μετά τις 12:00 το μεσημέρι, την Δευτέρα 26/6/23 στην ενότητα Παιδεία και Παιδιά, Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Οι ενστάσεις θα κατατίθενται αποκλειστικά μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://kgavvv.tcloudapp.net/ από τις 27/6/2023 στις 10.00 το πρωί έως και τις 29/6/2023 στις 24:00.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην κατάθεση των ενστάσεων, καθώς θα πρέπει να αναφέρεται ο αριθμός της αίτησης καθώς και η συμπλήρωση του σχετικού πεδίου για τη προσκόμμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών της ένστασης.

Για τη παροχή βοήθειας σχετικά με τεχνικά θέματα του συστήματος των ηλεκτρονικών εγγραφών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210 9885396 τις εργάσιμες ημέρες από 09:00 έως 16:00.

Σχετικά Άρθρα

Λαγονήσι: Δυναμική διαδήλωση για να παραμείνουν οι παραλίες ανοιχτές

otavoice

Την φλόγα της αγάπης υποδέχτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Π. Σπυρόπουλος

otavoice

Στην 88η ΔΕΘ, παρούσα η ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας

otavoice

Ι. Καϊτεζίδης: «Δωρίζουμε ένα σύγχρονο περιπολικό στην Ελληνική Αστυνομία και θωρακίζουμε τις γειτονιές μας»

otavoice

Το μικρασιατικό στοιχείο στον Δήμο Αιγάλεω «Κτήρια και άνθρωποι»

otavoice

88η ΔΕΘ-Ν. Χαρδαλιάς: «Η Αττική είναι ο ιδανικός τόπος να ζεις, να επιχειρείς, να επισκέπτεσαι»

otavoice