OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Πολιτιστικά Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

«Ελευθέρια 2023»: Μάγεψε το κοινό της Άρτας, η Ελένη Τσαλιγοπούλου

Μια ακόμη μαγική βραδιά απόλαυσαν χθες (26/6), οι δημότες της Άρτας αλλά και των γύρω Δήμων και περιοχών που βρεθήκαν στο νέο υπαίθριο θέατρο του Δήμου Αρταίων για να παρακολουθήσουν ζωντανά την Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Στο κατάμεστο από κόσμο νέο υπαίθριο θέατρο, η Ελένη Τσαλιγοπούλου μάγεψε το κοινό, σε μια συναυλία με ελεύθερη είσοδο από τον Δήμο Αρταίων, δήλωσε λάτρης της Άρτας, της μουσικής της παράδοσης και του Τμήματος Μουσικών Σπoυδών της περιοχής, ευχόμενη «ο υπέροχος, νέος χώρος να εκατοστίσει τέτοιου επιπέδου εκδηλώσεις».

Οι εκδηλώσεις αφιερωμένες στα «Ελευθέρια» της πόλης που κάθε χρόνο διοργανώνει η Δημοτική Αρχή και αγκαλιάζουν οι φορείς και οι Σύλλογοι της περιοχής, ολοκληρώνονται σιγά σιγά, για να πάρει τη σκυτάλη το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» με καθημερινές παραστάσεις, προβολή ταινιών, χορευτικές βραδιές με παραδοσιακούς χορούς, συναυλίες, θεατρικά δρώμενα, παιδικές παραστάσεις  κα.

«Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι και υπερήφανοι για την ανταπόκριση του κοινού, των φορέων των Συλλόγων μας και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Αυτή η θετική ενέργεια και διάθεση μας δίνει την ώθηση για ακόμα περισσότερα, για την πόλη μας, για όλους μας» ανέφερε σε τοποθέτησή του, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Λιόντος.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Αθηναίων: Παραμένουν ανοιχτές οι κλιματιζόμενες Λέσχες Φιλίας, λόγω καύσωνα

otavoice

Συναντήσεις για σημαντικά ζητήματα του Δήμου Κω, είχε στην Αθήνα ο Θ. Νικηταράς

otavoice

Δ.Πυλαίας-Χορτιάτη: Φόρος Τιμής για τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας στο Ασβεστοχώρι

otavoice

Δ.Ηλιούπολης: Ανυπόστατο ψεύδος η δήθεν παραχώρηση Δημοτικού χώρου για εκδήλωση

otavoice

Τελετή Λήξης για τα θερινά προγράμματα του Δήμου Ιλίου

otavoice

Δ.Εορδαίας: Βράβευση για την συμμετοχή του στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2023

otavoice