OTA VOICE
Video Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ετήσια γιορτή αποφοίτησης από τους μαθητές του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Ωρωπού

Τον καλύτερο εαυτό τους έδωσαν οι μαθήτριες, οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Ωρωπού στην πανηγυρική ετήσια γιορτή αποφοίτησης που έδωσαν το βράδυ της Δευτέρας στον προαύλιο χώρο του σχολείου.
Το ζεστό χειροκρότημα των θεατών ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για τους κόπους των παιδιών, των καθηγητών και των γονέων τους σε μία εκδήλωση γεμάτη ανθρωπιά και δυνατά μηνύματα αγάπης και πάλης για τη ζωή μέσα από τα ιδιαίτερα χαρίσματά και τις ικανότητές του κάθε ανθρώπου.
Τα παιδιά με την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού προσωπικού ανέβασαν το αριστουργηματικό θεατρικό έργο του Γάλλου συγγραφέα Αντουάν ντε Σαιντ Εξυπερύ «Ο Μικρός Πρίγκηπας» (έργο με πολλούς συμβολισμούς και δυνατά νοήματα που μας μιλάει για τη δύναμη της αγάπης και της αφοσίωσης, για τη φιλία, για την ανιδιοτέλεια, για τη  ματαιοδοξία, τη μοναξιά, για την “απώλεια” και την ελπίδα).
Όλα τα παιδιά φορούσαν πολύχρωμες μπλούζες με το μήνυμα: «Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά. Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια!»
Την προσπάθεια των παιδιών που είχαν αφιερώσει πολλές ώρες σε πρόβες, χειροκρότησε ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης ο οποίος συνεχάρη τον διευθυντή του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Δημήτρη Δεληγιάννη για την προσφορά και την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλει ο ίδιος, οι συνάδελφοι του και οι γονείς των παιδιών και τόνισε πως το γραφείο του είναι πάντα ανοικτό για να αντιμετωπιστούν ζητήματα που αφορούν τη σχολική κοινότητα.
Ο κ.Δεληγιάννης ευχαρίστησε το δήμαρχο για την παρουσία του και στην έναρξη της εκδήλωσης παρουσία του εφημερίου του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέα, Αιδεσιμολογιωτάτου πρωτοπρεσβυτέρου π. Αντωνίου Παπαχαραλάμπους και του προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Παναγιώτη Κιούση ευχαρίστησε το Δήμο Ωρωπού, τον δήμαρχο, τον ευεργέτη Αθανάσιο Μαρτίνο, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, χορηγούς και πολίτες που έχουν βοηθήσει την προσπάθεια του σχολείου.
Απονεμήθηκαν απολυτήρια και έπαινοι σε τρεις μαθητές που καταχειροκροτήθηκαν και μετά την όμορφη παράσταση προβλήθηκε ένα συγκινητικό βίντεο με φωτογραφίες των παιδιών από δραστηριότητες που έκαναν όλη τη σχολική χρονιά.
Το επόμενο ραντεβού δόθηκε το Σεπτέμβριο για το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής σεζόν 2023-24 και τα παιδιά αντάλλαξαν ευχές για το «καλό καλοκαίρι» και «καλές διακοπές».

Σχετικά Άρθρα

Π.Π: Συνάντηση Δ. Πτωχού με τον Γερμανό Πρέσβη, για τουρισμό-επενδύσεις

otavoice

Π.Στ.Ε: Χρηματοδότηση για Βρεφικούς-Παιδικούς Σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΑμεΑ

otavoice

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία με ΙΝΒΙΣ για την προώθηση ψηφιακής καινοτομίας

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Ολοκληρώθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice