OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Η δυναμική παρουσία του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης στην Attica GREEN Expo

Εξαιρετικά δυναμική χαρακτηρίστηκε η παρουσία του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης στην Attica GREEN Expo, την έκθεση που έλαβε χώρα από την Τετάρτη 24 έως και το Σάββατο 27 Μαΐου, στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Tae Kwon Do του Παλαιού Φαλήρου.

Διαθέτοντας δικό του περίπτερο τις τέσσερις αυτές μέρες, ο Δήμος έδωσε στον επισκέπτη μια μικρή αλλά σαφή πινελιά από χιόνι, παραλίες, φαράγγια και πολλές ακόμη όμορφες εικόνες που προσφέρει απλόχερα η περιοχή σε μικρούς και μεγάλους.

Το περίπτερό – Όλες μας οι δράσεις κι η ομορφιά σε μια γωνιά

Μέσα από έντυπη μακέτα και βίντεο που προβάλλονταν σε οθόνη του περιπτέρου μας, παρουσιάστηκαν αθλητικές και αγροτικές δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στην περιοχή.

Δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από τη σειρά των βίντεο η ταινία τουριστικού περιεχομένου «A surprise from Greece» που κέρδισε τις εντυπώσεις στα διεθνή φεστιβάλ ταινιών της Ιαπωνίας και του Καναδά, εξασφαλίζοντάς μας μια θέση στον τελικό των διαγωνισμών.

Την ίδια στιγμή, στη διάθεση του κοινού βρίσκονταν ηλεκτρονικά περιοδικά, στα οποία ο επισκέπτης μπορούσε να γνωρίσει τις «πράσινες» δράσεις, τις μελέτες και τα έργα που έχουν ολοκληρωθεί ή υλοποιούνται στον Δήμο. Για την ανάγνωση του υλικού, το περίπτερό διέθετε τρία (3) tablets.

Στόχος είναι πάντοτε η εξωστρέφεια

Ξεκάθαρος στόχος του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης αποτελεί η εξωστρέφεια, που επιτυγχάνεται μέσα από τη συμμετοχή μας σε εκθέσεις, φεστιβάλ, διαγωνισμούς αλλά και μέσα από τις συνεχείς δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της προβολής και προώθησης του τόπου.

Η Attica GREEN Expo αποτελεί μια έκθεση που ενθαρρύνει την προβολή των ιδιωτικών και δημόσιων φορέων οι οποίες σχετίζονται με το πράσινο «επιχειρείν» και αποδεικνύουν έμπρακτα ότι διαθέτουν οικολογική συνείδηση και συντάσσονται έμπρακτα με τα πρότυπα της νέας εποχής.

 

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Άρχισαν εθελοντικές περιπολίες στα δάση της πόλης

otavoice

Δ.Πεντέλης: Έκτακτη επιχορήγηση 1εκ. ευρώ. από το Υπουργείο Εσωτερικών

otavoice