OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Με καθυστερήσεις η ψηφοφορία, σε εκλογικά τμήματα της Αιτωλοακαρνανίας

Προβλήματα παρουσιάστηκαν σε μερικά εκλογικά τμήματα στην Αιτωλοακαρνανία, λόγω καθυστερημένης προσέλευσης των δικαστικών αντιπροσώπων. Σε γενικές γραμμές όμως η εκλογική διαδικασία κυλάει ομαλά.

Συγκεκριμένα, όπως διευκρίνισε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά, «με καθυστέρηση ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία σε ένα εκλογικό τμήμα της ορεινής Ναυπακτίας διότι παρουσίασε βλάβη το αυτοκίνητο του δικαστικού αντιπροσώπου». Επίσης, σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη, «με καθυστέρηση ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία και σε άλλα δύο εκλογικά τμήματα στην Αιτωλοακαρνανία, λόγω αργοπορίας των δικαστικών αντιπροσώπων».

Πάντως, όπως τόνισε η Μαρία Σαλμά, «όλοι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι βρίσκονται πλέον στις θέσεις τους, η εκλογική διαδικασία εξελίσσεται κανονικά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Σχετικά με την ψηφοφορία, στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας λειτουργούν 632 εκλογικά τμήματα, στην Περιφερειακή Ενότητα της Ηλείας 412 εκλογικά τμήματα και στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας 554 εκλογικά τμήματα.

Όσον αφορά τα ειδικά εκλογικά τμήματα ετεροδημοτών, στην Αχαΐα λειτουργούν 10, στην Ηλεία δύο και στην Αιτωλοακαρνανία ένα.

Σχετικά Άρθρα

Λαγονήσι: Δυναμική διαδήλωση για να παραμείνουν οι παραλίες ανοιχτές

otavoice

Την φλόγα της αγάπης υποδέχτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Π. Σπυρόπουλος

otavoice

Στην 88η ΔΕΘ, παρούσα η ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας

otavoice

Ι. Καϊτεζίδης: «Δωρίζουμε ένα σύγχρονο περιπολικό στην Ελληνική Αστυνομία και θωρακίζουμε τις γειτονιές μας»

otavoice

Το μικρασιατικό στοιχείο στον Δήμο Αιγάλεω «Κτήρια και άνθρωποι»

otavoice

88η ΔΕΘ-Ν. Χαρδαλιάς: «Η Αττική είναι ο ιδανικός τόπος να ζεις, να επιχειρείς, να επισκέπτεσαι»

otavoice