OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Μία υπέροχη μέρα με πολλά μηνύματα για τα παιδιά του ΚΔΑΠ Δήμου Δελφών στο Γαλαξίδι

Μια ξεχωριστή μέρα έζησαν τα παιδιά στο Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Δελφών στο Γαλαξίδι, την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023, μία ημέρα γεμάτη μηνύματα για τη σημασίας της υγιεινής διατροφής στην καθημερινότητά τους, αλλά και το σπουδαίο ρόλο του αθλητισμού.
Η υπεύθυνη του Κ.Δ.Α.Π. κ. Π. Λαζογιώργου μίλησε στα παιδιά για τις βασικές αρχές της σωστής διατροφής, παίζοντας μαζί τους επιτραπέζια παιχνίδια, μέσω των οποίων τα μηνύματα της ημέρας εμπεδώθηκαν με έναν πιο ιδιαίτερο τρόπο. Επίσης, δόθηκε έμφαση στα φρούτα του καλοκαιριού και τα οφέλη τους για τον ανθρώπινο οργανισμό μέσω των βιταμινών που περιέχουν. Ενταγμένο στο ίδιο πλαίσιο εκπαίδευσης ήταν και το θεατρικό παιχνίδι που δημιούργησαν ο κ. Δ. Αποστόλου και η κ. Κ. Νάκου, ένα ιδιαίτερο παιχνίδι που «έμπλεξε» με διασκεδαστικό τρόπο τα Ελληνικά με τα Γερμανικά.
Η ημέρα περιελάμβανε ακόμα, με πρωτοβουλία του κ. Δ. Λαλλά, ένα παιδικό στίβο μάχης- Survivor, ο οποίος ενθουσίασε τα παιδιά, τα οποία έπαιξαν με την καρδιά τους, σκορπώντας το γέλιο τους απλόχερα τόσο στις νίκες όσο και στις ήττες τους.
Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, κ. Χρυσούλα Πονήρη-Σεγδίτσα, συγχαίρει τους εκπαιδευτικούς για τα προγράμματα που εκπονούν, κάνοντας απολαυστική και κυρίως δημιουργική την καθημερινότητα των παιδιών που συμμετέχουν στα ΚΔΑΠ του Δήμου Δελφών, αναδεικνύοντας συνεχώς τη σπουδαιότητα ύπαρξης των εν λόγω δομών.

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Άρχισαν εθελοντικές περιπολίες στα δάση της πόλης

otavoice

Δ.Πεντέλης: Έκτακτη επιχορήγηση 1εκ. ευρώ. από το Υπουργείο Εσωτερικών

otavoice