OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Περιστέρι: Βιωματικά εργαστήρια και παιχνίδια στο πρώτο περιβαλλοντικό πάρκο

Η East-West Greece, το όνομα της οποίας συνδέεται διεθνώς με την ποιότητα, τη βιωσιμότητα και την οικολογική συνείδηση, καθώς και με μια μακρά πείρα των σχεδόν 40 ετών στον τομέα της διαχείρισης μεταχειρισμένων ενδυμάτων, συμμετείχε στα εγκαίνια του πρώτου πάρκου περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης στο Περιστέρι.

Συγκεκριμένα, στο πάρκο «Σπαστήρα» επί της οδού Πελασγίας στο Περιστέρι διαμορφώνεται ένα νεωτεριστικό πάρκο με σημεία χωριστής συλλογής ανακύκλωσης.

Το πάρκο αυτό, όχι μόνο πρεσβεύει τις αρχές της ανακύκλωσης αλλά και αποτελεί σημείο εκπαιδευτικής αναφοράς για μικρούς και μεγάλους σε ό,τι αφορά την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος.

Στα εγκαίνια αυτά η East-West Greece βρισκόταν εκεί με ένα πλήθος βιωματικών δραστηριοτήτων και παιχνιδιών που προωθούν την υιοθέτηση περιβαλλοντικών συνηθειών και την ενημέρωση σχετικά με την ανακύκλωση.

Η East-West Greece, που πρωτοπορεί και ξεχωρίζει με τις καινοτομίες της, συμμετέχει πάντα σε τόσο σημαντικές και καινοτόμες πρωτοβουλίες με στόχο να συμβάλλει απόλυτα στην ενίσχυση τέτοιων έργων.

Η East-West Greece έχει αναπτύξει δίκτυο μωβ κάδων στο Δήμο Περιστερίου και η Δημοτική Αρχή με τη σειρά της έχει αναπτύξει την οικολογική συνείδηση στους πολίτες με τις ενέργειες που κάνει τα τελευταία χρόνια και φέρουν τη… σφραγίδα της Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος Μαίρης Τσιώτα.

 

Σχετικά Άρθρα

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία με ΙΝΒΙΣ για την προώθηση ψηφιακής καινοτομίας

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Ολοκληρώθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice

Ο Κ. Ασκούνης επισκέφτηκε το “Kallithea Summer Sports Camp”

otavoice

Επιτυχημένη επανεκκίνηση στην ΜΥΔΟΧΑΡΑ, στον Μακρύγιαλο Πιερίας

otavoice