OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Συνεργασία Δήμων Νέας Σμύρνης-Αχαρνών για δομές και δράσεις υγείας

Ο Δήμος Αχαρνών ζήτησε από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Αλληλεγγύης και τον Τομέα Υγείας του Δήμου Νέας Σμύρνης τη συνεργασία τους πάνω σε θέματα τεχνογνωσίας, προκειμένου να ιδρύσουν, να στελεχώσουν και να λειτουργήσουν Δημοτικά Ιατρεία στα όρια του Δήμου τους.
Για το σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκε συνάντηση συνεργασίας στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Νέας Σμύρνης μεταξύ του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Αλληλεγγύης Παναγιώτη Γιατζίδη, του Παθολόγου Ιατρού του Δήμου Αχαρνών Γεωργίου Σκρέκη και της Προϊσταμένης του Τομέα Υγείας Θεώνης Φωτιάδη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ξενάγηση – ενημέρωση στα Δημοτικά Ιατρεία, το ΚΕΠ Υγείας, το Κοινωνικό Φαρμακείο και τις Υπηρεσίες Λογοθεραπείας- Εργοθεραπείας. Επίσης παρουσιάστηκαν στο σύνολό τους οι Δομές και οι Δράσεις Υγείας της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νέας Σμύρνης και αναφέρθηκαν αναλυτικά οι Κοινωνικές Παροχές για τους πολίτες.
Ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Γιατζίδης διαβεβαίωσε τον εκπρόσωπο του Δήμου Αχαρνών Γεώργιο Σκρέκη ότι θα δοθεί εκ μέρους του Δήμου μας και των στελεχών του κάθε δυνατή και ουσιαστική βοήθεια και τεχνογνωσία για την υλοποίηση του εγχειρήματος του Δήμου Αχαρνών. Η ανταλλαγή απόψεων και τεχνογνωσίας στον Τομέα Υγείας αποβαίνει προς όφελος και των δύο Δήμων. Επιπροσθέτως επισήμανε ότι είναι τιμή για το Δήμο μας να ενημερώνει άλλους Δήμους για τα προγράμματα και τις δομές που διαθέτει προς όφελος των πολιτών.

Σχετικά Άρθρα

Στελεχώνεται η Πολεοδομία Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

otavoice

Με ταχείς ρυθμούς, η ψηφιοποίηση δεκάδων χιλιάδων αρχείων του Δήμου Κατερίνης

otavoice

Δήμος και Εμπορικός Σύλλογος Διονύσου ενώνουν τις δυνάμεις τους

otavoice

Στο Μεξικό, για τους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες, αποστολή του Δήμου Ήλιδας

otavoice

Π.Κ.Μ: Εννέα υποτροφίες σε νέες και νέους, για προγράμματα σπουδών επαγγελματικής εκπαίδευσης

otavoice

Π.Α: Υπεγράφη η κατασκευή του αστικού περιπάτου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

otavoice