OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Χανιά: Στον Δήμαρχο Παναγιώτη Σημανδηράκη, οι Κρήτες ομογενείς της Αμερικής

Τον απερχόμενο Πρόεδρο, Ιάκωβο Μπούτζουκα, τον Αντιπρόεδρο, Γιάννη Μαράκη, την υπεύθυνη του Φιλανθρωπικού Τομέα, Ευαγγελία Χομπιτάκη και μέλη της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής υποδέχθηκε στο Γραφείο του, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Από πλευράς του Δήμου Χανίων παρόντες ήταν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Τάσος Αλόγλου.

Ο Δήμαρχος Χανίων, κ. Σημανδηράκης, καλωσορίζοντας τους ομογενείς τόνισε:

«Είναι ιδιαίτερη χαρά να σας καλωσορίζω για ακόμα μια φορά στα Χανιά, ως φίλους και συνεργάτες, γιατί με τη δράση σας στο εξωτερικό αλλά και τοενδιαφέρον σας για την Ελλάδα, αποτελείτε τους καλύτερους πρεσβευτές, που θα μπορούσε να έχει η πατρίδα μας».

Το προεδρείο και τα μέλη της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής, που βρίσκονται στην Κρήτη στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συνεδρίου Κρητών, είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τον Δήμαρχο Χανίων για τις δράσεις της Ένωσης στην Κρήτη, αλλά και να δηλώσουν την πρόθεσή τους να συνδράμουν πρακτικά στην ενίσχυση των υποδομών του Δήμου Χανίων και άλλων φορέων.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Παγκρητική Ένωση Αμερικής πρόσφατα πραγματοποίησε δωρεά, που θα διατεθεί για τις ανάγκες του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού & Νέων Χανίων.

Τέλος, όπως είναι γνωστό ο Δήμος Χανίων και η Παγκρητική Ένωση Αμερικής διατηρούν άριστες σχέσεις και ενεργά πεδία συνεργασίας, τα οποία αναδείχθηκαν και επικαιροποιήθηκαν κατά την αδελφοποίηση του Δήμου Χανίων με την πόλη του Τάρπον Σπρινγκς της Φλόριντα, πριν από δύο χρόνια. Στο περιθώριο της συνάντησης ο Δήμαρχος Χανίων απέδωσε ως δώρο στην Ένωση τον κατάλογο της νέας έκθεσης της Δημοτικής Πινακοθήκης Χανίων, «Κωνσταντίνος Βολανάκης: Νόστος της θάλασσας – Έργα από τη Συλλογή Αικ. Λασκαρίδη».

Σχετικά Άρθρα

Με ταχείς ρυθμούς, η ψηφιοποίηση δεκάδων χιλιάδων αρχείων του Δήμου Κατερίνης

otavoice

Δήμος και Εμπορικός Σύλλογος Διονύσου ενώνουν τις δυνάμεις τους

otavoice

Στο Μεξικό, για τους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες, αποστολή του Δήμου Ήλιδας

otavoice

Π.Κ.Μ: Εννέα υποτροφίες σε νέες και νέους, για προγράμματα σπουδών επαγγελματικής εκπαίδευσης

otavoice

Π.Α: Υπεγράφη η κατασκευή του αστικού περιπάτου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

otavoice

Π.Μανούρης: “Το πράσινο θα είναι συνυφασμένο με κάθε έργο μας”

otavoice