OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Κόνιτσας: Ορκομωσία δέκα υπαλλήλων του «Βοήθεια στο Σπίτι»

Ορκίστηκαν σήμερα Δευτέρα 3 Ιουλίου, οι δέκα υπάλληλοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Κόνιτσας, ενώπιον του Δημάρχου, κατόπιν έκδοσης των οριστικών πινάκων διοριστέων της 4Κ/2020 προκήρυξης του Α.Σ.Ε.Π., παρουσία των Αντιδημάρχων και του Προϊσταμένου Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Κόνιτσας.
Ο Δήμαρχος Νικόλαος Εξάρχου με την ευκαιρία της ορκωμοσίας, αφού συνεχάρη τους υπαλλήλους, ευχήθηκε καλή συνέχεια στα καθήκοντά τους και προέτρεψε να συνεχίσουν να προσφέρουν τις τόσο σπουδαίες υπηρεσίες τους με την ίδια ευσυνειδησία και τον ίδιο ζήλο που έχουν επιδείξει επί σειρά ετών ως σήμερα, ώστε να συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Επιπλέον, επεσήμανε τον ιδιαίτερο ρόλο τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
Τέλος, διαβεβαίωσε ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να παρέχει έμπρακτα την αμέριστη υποστήριξή της στην κοινωνική δομή, για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος με την παροχή υπηρεσιών, κυρίως στους ηλικιωμένους πολίτες, αλλά και σε όλους τους πολίτες που το έχουν ανάγκη.

Σχετικά Άρθρα

Κ. Τζιούμης: «Με συνεργασίες κάνουμε δουλειά για τα σχολεία του τόπου μας»

otavoice

Δ.Αθηναίων: Παραμένουν ανοιχτές οι κλιματιζόμενες Λέσχες Φιλίας, λόγω καύσωνα

otavoice

Συναντήσεις για σημαντικά ζητήματα του Δήμου Κω, είχε στην Αθήνα ο Θ. Νικηταράς

otavoice

Δ.Πυλαίας-Χορτιάτη: Φόρος Τιμής για τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας στο Ασβεστοχώρι

otavoice

Δ.Ηλιούπολης: Ανυπόστατο ψεύδος η δήθεν παραχώρηση Δημοτικού χώρου για εκδήλωση

otavoice

Τελετή Λήξης για τα θερινά προγράμματα του Δήμου Ιλίου

otavoice