OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δολιοφθορά στο υδροφόρο όχημα του Δήμου Νισύρου

Την Τρίτη (4/7) το βυτιοφόρο του Δήμου που μεταφέρει νερό στους οικισμούς Νικειών και Εμπορειού παρουσίασε μηχανικές βλάβες.

Κατόπιν αυτοψίας του μηχανικού, διαπιστώθηκε ότι το ρεζερβουάρ καυσίμων του οχήματος περιείχε μεγάλη ποσότητα ζάχαρης. Άγνωστοι(;) έβαλαν ζάχαρη στο ρεζερβουάρ πετρελαίου με σκοπό να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά στη μηχανή και να ακινητοποιηθεί το όχημα.

Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό και δεν θα περάσει έτσι. Στόχος της ενέργειας αυτής είναι να μείνουν οι οικισμοί χωρίς νερό και να δημιουργηθεί δυσαρέσκεια από τους κατοίκους στο πρόσωπο του Δημάρχου.

“Επειδή ένα μεγάλο μεγάλο έργο εγκατάστασης αγωγών και αντλιών που θα μεταφέρουν νερό στους οικισμούς είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του, άτομα που λειτουργούν στο σκοτάδι και το παρασκήνιο με φασιστικές νοοτροπίες χρησιμοποιούν όλα τα μέσα για να δημιουργήσουν προβλήματα στη Δημοτική αρχή και στην ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου μας. Αυτές οι γκεμπελίστικες μέθοδοι δεν έχουν καμμιά θέση στο νησί μας” ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του Δήμου ο οποίος προσθέτει:

“Ενημερώθηκε ο Αστυνομικός Σταθμός Νισύρου και κατατέθηκαν τα φίλτρα καυσίμων του βυτιοφόρου ως αποδεικτικά στοιχεία από τον αντιδήμαρχο κ. Βαγγέλη Τασιούλα. Βιντεοσκοπημένο υλικό υπάρχει από τις εγκαταστάσεις της αφαλάτωσης και είναι διαθέσιμο για ανάλυση από τις αρχές. Ο Δήμαρχος κ. Χριστοφής Κορωναίος σε συνεργασία με τον δικηγόρο του Δήμου υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων.

Έχουμε υποχρέωση όλοι οι πολίτες της Νισύρου να θέσουμε αυτά τα άτομα στο περιθώριο”.

Σχετικά Άρθρα

Ηχηρό «όχι» από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ για την Αρετσού

otavoice

Δ. Ρόδου: Ο Αν. Κωνσταντάρος διευθύνων σύμβουλος στον Οργανισμό Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού

otavoice

Για πρώτη φορά στο δήμο Θερμαϊκού, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου

otavoice

Στη μάχη κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο Σοφικό, οι δυνάμεις του δήμου Κορινθίων

otavoice

ΠΔΕ: 15 εκατ. ευρώ σε νέα έργα ενεργειακής αναβάθμισης δημοσίων κτιρίων

otavoice

Το Happy Traveller στο δημαρχείο της Τήλου (βίντεο)

otavoice