OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Η East West Greece στηρίζει το Κυνοκομείο Δήμου Λάρισας

Η εταιρία ανακύκλψσης East West Greece ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Κυνοκομείου Δήμου Λάρισας – Καταφύγιο Αδέσποτων ζώων συντροφιάς, αποδεικνύοντας έμπρακτα για ακόμη μία φορά τον φιλοζωικό προσανατολισμό της και την προσφορά της στους τοπικούς φορείς.
Η East West Greece  για την συγκεκριμένη δράση αναφέρει: “είχαμε την χαρά να συνεισφέρουμε στο έργο του Κυνοκομείου μέσω της παροχής φθαρμένων κλινοσκεπασμάτων. 
Τέτοιου είδους δράσεις προωθούν την διαμόρφωση ενός πιο αλληλέγγυου και συνεργατικού μέλλοντος, ενός μέλλοντος καλύτερο για όλους μας”.
Η East West Greece είναι εταιρία η μεγαλύτερη εταιρία ανακύκλωσης ειδών ένδυσης και υπόδησης στην Ελλάδα και έχει αναπτύξει ένα σημαντικό δίκτυο 3.000 και πλέον μωβ κάδων σε πάνω από 70 δήμους, ενισχύοντας  το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της χώρας.
Η εταιρία με δράσεις της ενισχύει κοινωνικές υποδομές, στηρίζει ευπαθείς ομάδες και προωθεί την ανακύκλωση με καμπάνιες ενημέρωσης και δημιουργικά εργαστήρια, ειδικά σε νέες ηλικίες σε συνεργασία με δήμους και φορείς.

Σχετικά Άρθρα

Πανώλη στα αιγοπρόβατα: Σε «Κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης» η Θεσσαλία

otavoice

Άμεση η επέμβαση των εθελοντών της ΕΣΔΩ σε πυρκαγιά στην Σκάλα Ωρωπού

otavoice

Δ. Γορτυνίας: Η νέα ειδικότητα στη Δημόσια Σ.Α.Ε.Κ. Στεμνίτσας

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Η αλήθεια για τον καθαρισμό των σχολείων

otavoice

Μεν. Μποκέας: Να αποδοθεί στο Δήμο Μαλεβιζίου αυτό που του αναλογεί

otavoice

Η απάντηση του δημάρχου Αγίας Βαρβάρας στην Λαϊκή Συσπείρωση

otavoice