OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Η Λένα Χαλβατζά διεκδικεί την δημαρχία στο Δήμο Φαρκαδόνας

Στην τελική ευθεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, κυρίαρχη φιλοσοφία όλων είναι να αναδειχθεί το προφανές που στο Δήμο μας είναι ζητούμενο. Ο επιτελικός ρόλος της Δημοτικής αρχής που θα προκύψει από τη βούληση των δημοτών, τονίζει η υποψήφια δήμαρχος στο Δήμο Φαρκαδόνας, Λένα Χαλβατζά. 

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας της η κ. Χαλβατζά αναφέρει:

Προχωράμε με αποφασιστικοτητα να συνεγείρουμε και να συστρατεύσουμε όλους τους παραγωγικούς, κοινωνικούς και πολιτιστικούς φορείς του τόπου, αλλά και τους Φαρκαδόνιους της διασποράς, στην κοινή προσπάθεια ΟΛΩΝ για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στα χωριά μας, για την ανάδειξη των δυνατών σημείων του τόπου μας με σχέδιο δράσης συγκεκριμένο και την αξιολόγηση του έργου σε ετήσια βάση από τους ίδιους τους πολίτες.

Υπάρχει πάντα ένας στόχος που πολλά χρόνια οι έχοντες το τιμόνι του δήμου δεν τον έθεσαν και ούτε τον επιδίωξαν. Το μπόλιασμα των διαδικασιών Διακυβέρνησης με τα στοιχεία της δημοκρατίας και της διαφάνειας που θα του επιτρέπουν να καταστεί πραγματικός αυτοδιοίκητος θεσμός.

Τι θέλουμε ως πολίτες?

-Έναν ανεξάρτητο Δήμο μακριά από κομματικές και παραταξιακές έριδες .

-Συλλογικότητα στη λήψη αποφάσεων εξασφαλίζοντας ευρύτερες πλειοψηφίες.

-Αντιπροσωπευτικότητα, με την συγκρότηση διάφορων οργάνων αφού μέσα από αυτά εκφράζεται κατά τεκμήριο η ίδια η κοινωνία.

-Αγωνιστικότητα στην επίλυση των προβλημάτων που μας απασχολούν, γιατί η πείρα μας έχει διδάξει πως τις πιο πολλές φορές η κεντρική εξουσία δεν κατανοεί άλλη «γλώσσα» παρά μόνο αυτή της διεκδίκησης και του αγώνα.

-Επιδίωξη μας ακόμα επιβάλλεται να είναι εκτός από την αξιοποίηση των ιδίων πόρων, η εκμετάλλευση προγραμμάτων ευρωπαϊκών και εγχώριων που θα μας βοηθήσουν να ολοκληρωθούν επιτέλους , τα βασικά έργα υποδομών και να προχωρήσουμε, στην πολυπόθητη ανάπτυξη. Όλα αυτά μέσα σ’ ένα πλαίσιο οργανωμένων ρεαλιστικών ενεργειών και παρεμβάσεων.

Θα αγωνιστούμε με τη δημιουργία μίας παράταξης ανεξάρτητης , που στηρίζεται στην αξιοκρατία, στην ισοτιμία, στην ισονομία, στην πολιτική και κομματική αυτονομία του κάθε συμπατριώτη όπου και αν αυτός βρίσκεται και ενεργοποιείται.

Όλοι μαζί λοιπόν, για την ελπίδα και την αξιοπρέπεια, την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών του δήμου Φαρκαδονας , με έναν Δήμο με θετικό κοινωνικό πρόσημο , ένα Δήμο για όλους τους Δημότες, για την ουσιαστική και με ρεαλιστικές δράσεις ανάπτυξη του

Σχετικά Άρθρα

Το μικρασιατικό στοιχείο στον Δήμο Αιγάλεω «Κτήρια και άνθρωποι»

otavoice

88η ΔΕΘ-Ν. Χαρδαλιάς: «Η Αττική είναι ο ιδανικός τόπος να ζεις, να επιχειρείς, να επισκέπτεσαι»

otavoice

88η ΔΕΘ: Παρουσιάστηκε η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα διαβούλευσης της ΚΕΔΕ

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Από 9-20/9 οι εγγραφές στο νέο ΚΔΑΠ για παιδιά 5-12 ετών

otavoice

Πλήθος κόσμου στην πρεμιέρα του Πολιτιστικού Φεστιβάλ του Δήμου Αγίας Παρασκευής

otavoice

Δήμος Παιανίας: Στις 29 Σεπτεμβρίου τα «Σκιάδεια» – Ανοιξαν οι συμμετοχές

otavoice