OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ο κύβος ερρίφθη! Μπαντής και Γώγος “Ενωμένοι” για τον Βύρωνα

Σημαντική εξέλιξη στο αυτοδιοικητικό τόπιο στο δήμο Βύρωνα. Ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Γώγος ανακοίνωσε την συνεργασία του με τον Μίλτο Μπαντή, σε μια κίνηση ενότητας όπως ο ίδιος την χαρακτηρίζει. Επικεφαλής θα είναι ο Μίλτος Μπαντής.

Αναλυτικά ο κ. Γώγος αναφέρει:

Παρότι στο μυαλό μου υπάρχουν οι φωτιές που προκάλεσαν τόσο πόνο με την απώλεια τών δύο αετών μας, η ζωή αμείλικτη στον ρυθμό της και την ακολουθούμε.
Καλύτερα Στρατιώτης στην ενότητα, παρά Στρατηγός στη διάσπαση!
Αγαπημένοι μου φίλοι, καλοί μου συνεργάτες, ο κύβος ερρίφθη!

Τα τελευταία 24ωρα και στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας μου για τις αναγκαίες συζητήσεις και διαβουλεύσεις με τον Μίλτο Μπαντή για το μέλλον της αγαπημένης μου πόλης, μας δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε για όλα. Και κυρίως αμοιβαία να καταλήξουμε και να συμφωνήσουμε για όλα εκείνα που οδήγησαν δύο εξαιρετικές ομάδες στελεχών, ανθρώπων της κοινωνίας, με κοινές αγωνίες και ανησυχίες για τη γειτονιά μας, σε ξεχωριστές πορείες τόσο στις εκλογές του 2014, όσο και σε αυτές του 2019. Πορείες ξεχωριστές που στοίχησαν δυστυχώς στην πόλη και που την κράτησαν εννέα χρόνια τώρα όμηρο μια δημοτικής αρχής, που, χωρίς όραμα, χωρίς σχέδιο, χωρίς το παραμικρό αφήγημα για την καθημερινότητα των συμπολιτών μας, καταδίκασε τον Βύρωνα στη μιζέρια και την ανυποληψία, στην αδράνεια και το τέλμα.

Και η συζήτηση με τον Μίλτο Μπαντή υπήρξε ειλικρινής, τόσο ειλικρινής όσο ποτέ, οφείλω δημόσια να τονίσω. Υπήρξε έντονη, (συναισθηματικά και όχι μόνο), αλλά και ουσιαστικά ξεκάθαρη, με αποκλειστικό γνώμονα το καλό της γειτονιάς μας, την ανάγκη να αφήσουμε πίσω μας όλα όσα μας χώριζαν χρόνια τώρα, και να προτάξουμε τις κοινές μας ανησυχίες, την κοινή μας αγωνία για αυτήν. Και κυρίως να δείξουμε στην πράξη την κοινή μας ευθύνη να δουλέψουμε μαζί για τη βελτίωση της καθημερινότητας των Βυρωνιωτών και την ανάδειξη του Βύρωνα σε πόλη πρωταγωνίστρια, αντάξια των προσδοκιών όλων όσων την αγαπάμε και θέλουμε να προοδεύει.

Αγαπημένοι μου φίλοι, το αποτέλεσμα των συζητήσεών μας είναι ένα και σημαντικό. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΑΖΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ! Ενώνουμε δυνάμεις σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον Μίλτο Μπαντή. Ένα ψηφοδέλτιο νίκης και ευθύνης, ένα ψηφοδέλτιο δημιουργίας και προοπτικής, όπου δεκάδες άξια στελέχη της κοινωνίας θα βρεθούν επιτέλους πάλι μαζί, σε ένα νέο μοναδικό στοίχημα συλλογικού καθήκοντος, σε ένα νέο ξεχωριστό ταξίδι συνέπειας και αποτελέσματος.

Ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο νίκης, που εκτός από τους 88 υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους μας, θα τύχει επιπλέον της στήριξης δεκάδων αυτοδιοικητικών στελεχών, που ακόμα και αν δεν συμμετέχουν, ενώνουν ξανά δυνάμεις και ανθρώπους εμπειρίας στο πλευρό των νέων υποψηφίων, με τη σκέψη και την καρδιά μας σε όσα στο παρελθόν πετύχαμε όλοι μαζί για τον Βύρωνα της καρδιάς μας.

Ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο, στο οποίο από αύριο θα συμμετέχουν τα ξεχωριστά παιδιά, οι αγαπημένοι μου συνοδοιπόροι και συμμαχητές της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΒΥΡΩΝΑ, για τους οποίους μόνο υπερηφάνεια και θαυμασμό νοιώθω και δημόσια εκφράζω.

Ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο, στο οποίο θα βρεθούν μαζί άνθρωποι της κοινωνίας με διαφορετικές αναφορές, πορείες και ιδεολογίες, αλλά με κοινές αγωνίες, αρχές και αξίες, σε μία μοναδική προσπάθεια να δώσουν τέλος στην ανυπαρξία των εννέα τελευταίων ετών και να σαλπίσουμε άνεμο δημιουργίας και αποτελέσματος μέσα από σκληρή, υπεύθυνη, καθημερινή προσπάθεια και δουλειά!

Και σε αυτήν την προσπάθεια θα δηλώσω ΠΑΡΩΝ, θα εγγυηθώ τον ενωτικό της χαρακτήρα και πορεία, θα δουλέψω σκληρά στο πλευρό του κοινού μας επικεφαλής, και θα τεθώ επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα, αποδεχόμενος την πρόταση του να συνδράμω επιτελικά και οργανωτικά στην προεκλογική μάχη. Μία Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες και θα συμμετέχουν στελέχη που έχουν τιμήσει εδώ και πολλά χρόνια με τις υπηρεσίες τους την πόλη, και αν και δεν θα είμαστε υποψήφιοι, θα ριχτούμε στη μάχη, στο πλευρό των νεότερων γενεών αυτοδιοικητικών μας στελεχών και υποψηφίων!

Αγαπητοί μου φίλοι,
τα συναισθήματά μου πρέπει να ομολογήσω ότι είναι ανάμεικτα. Νοιώθω πραγματικά γεμάτος από εμπειρίες, στιγμές, διαδρομές αυτά τα 26 χρόνια της αυτοδιοικητικής μου πορείας. 26 χρόνια που μοναδικό μου, αποκλειστικό, υπέρτατο μέλημα ήταν η γειτονιά μας, ο Βύρωνας μας.

Κρατάμε τις όμορφες, δημιουργικές στιγμές αυτής της πορείας, και με την αξιοπρέπεια, το ήθος και τη σοβαρότητα που μας οδηγούσε όλα αυτά τα χρόνια, προχωράμε μπροστά, χέρι-χέρι, όλοι μαζί! Αφήνουμε πίσω εύλογες πικρίες, μικρές ή μεγάλες απορίες, δικαιολογημένους ή όχι ενδοιασμούς, και ριχνόμαστε από αύριο στη μεγάλη Μάχη για τον Βύρωνα.

Γιατί η γειτονιά μας, η πόλη μας, ο Βύρωνας μας είναι ΠΑΝΩ από οτιδήποτε άλλο και οι ευθύνες μας απέναντι στους συμπολίτες μας είναι πλέον αδιαπραγμάτευτες.

Ο Βύρωνας λοιπόν μπροστά, όλοι μαζί ενωμένοι για μία νέα εποχή που έχουν ανάγκη η πόλη και οι γειτονιές μας. Και σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας! ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Σχετικά Άρθρα

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία με ΙΝΒΙΣ για την προώθηση ψηφιακής καινοτομίας

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Ολοκληρώθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice

Ο Κ. Ασκούνης επισκέφτηκε το “Kallithea Summer Sports Camp”

otavoice

Επιτυχημένη επανεκκίνηση στην ΜΥΔΟΧΑΡΑ, στον Μακρύγιαλο Πιερίας

otavoice