OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ολοκληρώνεται η αποκατάσταση του δρόμου Πύργου-Οινόης με το λατομείο Ελαιώνα

Ένα ακόμη σημαντικό έργο οδοποιίας ολοκληρώνει ο Δήμος Πύργου. Συγκεκριμένα πρόκειται για την αποκατάσταση του δρόμου που συνδέει την επαρχιακή οδό Πύργου-Οινόης με το λατομείο του Ελαιώνα.

Το έργο είναι ενταγμένο στο Ειδικό Πρόγραμμα Ενίσχυσης Δήμων του Υπουργείου Εσωτερικών και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» και από ιδίους πόρους, με τον προϋπολογισμό να αγγίζει τις 300.000 ευρώ.

Στο σημείο εκτέλεσης του έργου βρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Αργυρόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Γιάννης Σπηλιωτόπουλος, προκειμένου να διαπιστώσουν την καλή εκτέλεση και πορεία του έργου.

Όπως δήλωσε ο κ. Αργυρόπουλος: «Είναι ένα έργο πολύ σημαντικό καθώς ο συγκεκριμένος δρόμος εξυπηρετεί πάρα πολλούς κατοίκους και κυρίως αγρότες, της περιοχής. Επιπλέον η κατασκευή του ήταν αναγκαία για να αποσβεστεί ένα πρόστιμο προς την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου, που πληρώνει η Δημοτική Επιχείρηση». Ήδη έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος του δρόμου, ενώ απομένουν μικρές τεχνικές παρεμβάσεις για την ολοκλήρωση».

Σχετικά Άρθρα

88η ΔΕΘ-Ν. Χαρδαλιάς: «Η Αττική είναι ο ιδανικός τόπος να ζεις, να επιχειρείς, να επισκέπτεσαι»

otavoice

88η ΔΕΘ: Παρουσιάστηκε η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα διαβούλευσης της ΚΕΔΕ

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Από 9-20/9 οι εγγραφές στο νέο ΚΔΑΠ για παιδιά 5-12 ετών

otavoice

Πλήθος κόσμου στην πρεμιέρα του Πολιτιστικού Φεστιβάλ του Δήμου Αγίας Παρασκευής

otavoice

Δήμος Παιανίας: Στις 29 Σεπτεμβρίου τα «Σκιάδεια» – Ανοιξαν οι συμμετοχές

otavoice

Δ.Δυτ.Αχαΐας: Αυτοψία Δημάρχου στο νέο γήπεδο 5χ5, στο Λάππα Αχαΐας

otavoice