OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Πάτρα: Επίσκεψη των παιδικών κατασκηνώσεων στο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής

Μια μοναδική εμπειρία για τα παιδιά των κατασκηνώσεων του Δήμου Πατρέων στο Κύπελλο Ελλάδας Ρυθμικής Γυμναστικής, που διοργανώθηκε πρόσφατα και για πρώτη φορά στην Πάτρα

Με αφορμή τη λήξη της 2ης κατασκηνωτικής περιόδου, οι υπεύθυνοι των Ημερήσιων Παιδικών Κατασκηνώσεων Δήμου Πατρέων ευχαρίστησαν θερμά την Αθλητική Ένωση Σωματείων Γυμναστικής Δυτικής Ελλάδας και τον πρόεδρο, Γιάννη Παυλάκη, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα για επίσκεψη στο «Τόφαλος» και για γνωριμία των παιδιών με το άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής. 

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία, την πρώτη μέρα διεξαγωγής των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας Ρυθμικής Γυμναστικής, να συνομιλήσουν με πρωταθλήτριες όλων των κατηγοριών, οι οποίες πρόθυμα μοιράστηκαν μαζί τους, τους κανόνες του αθλήματος, αλλά και τις δυσκολίες κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και της προετοιμασίας τους στους αγώνες. Μετέφεραν ακόμη, τα θετικά συναισθήματα όπως και τα πνευματικά εργαλεία που κατακτιούνται μέσα από την σκληρή δουλειά και την αφοσίωση.

Τα παιδιά των κατασκηνώσεων, παρακολούθησαν την έναρξη του κυπέλλου και απόλαυσαν τους αγώνες Ανσάμπλ, απολαμβάνοντας μια μοναδική εμπειρία.

Η πρωτοβουλία αυτή των Ημερήσιων Παιδικών Κατασκηνώσεων εντάσσεται στην προσπάθεια γνωριμίας των παιδιών με αθλήματα ιδανικά για την σωματική και πνευματική ανάπλαση στην ηλικία τους.

Σχετικά Άρθρα

Η ΔΕ Κασσάνδρας σφράγισε τις δύο πισίνες της μοιραίας κατασκήνωσης

otavoice

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice