OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ζαχαριάδης: Αν επιλεγώ για την Αθήνα, θα επιδιώξω στήριξη ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο

Σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές και για την πιθανή υποψηφιότητά για τον Δήμο Αθηναίων τοποθετήθηκε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

Όσον αφορά την υποψηφιότητά του για δήμαρχος για τον Δήμο της Αθήνας, ξεκαθάρισε: «Υπάρχει μια συζήτηση στην Πολιτική Γραμματεία το απόγευμα, σύντομα θα ολοκληρώσουμε τις προτάσεις μας για τους δήμους και τις περιφέρειες και πιστεύω ότι θα έχουμε χρόνο είτε με τη μια εξέλιξη είτε με την άλλη να συζητήσουμε».

«Είναι μια τιμητική πρόταση από την πλευρά του κόμματος να προτείνεται κάποιος για υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων, θα το δούμε το απόγευμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζαχαριάδης.

Για την ενδεχόμενη πρόταση υποψηφιότητας του κ. Φίλη, ανέφερε: «Είναι επίσης μια καλή πρόταση, τον αγαπώ πολύ τον Νίκο και τον εκτιμώ, θεωρώ ότι είναι σημαντικός αγωνιστής, θα τα συζητήσουμε όλα τ’ απόγευμα και θα καταλήξουμε. Τις επόμενες ώρες ή τις επόμενες μέρες πρέπει να καταλήξουμε».

Ερωτηθείς αν θα επιδιώξει επικοινωνία για στήριξη από το ΠΑΣΟΚ στην περίπτωση που πάρει το χρίσμα και περάσει στον δεύτερο γύρο, ο κ. Ζαχαριάδης απάντησε: «Βεβαίως θα επιδιώξω και από τον πρώτο γύρο και όχι μόνο με το ΠΑΣΟΚ. Έχω την άποψη ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει μεγαλύτερες και περισσότερες αυτοδιοικητικές συμμαχίες. Εγώ αν ”περπατήσω” την επόμενη περίοδο στην Αθήνα θα κινηθώ αυτοδιοικητικά, δεν θα κινηθώ κομματικά. Εγώ δεν θα κατέβω ως υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν κρύβομαι, στον ΣΥΡΙΖΑ είμαι, αυτές είναι οι απόψεις μου. Εάν όμως προκριθεί αυτή η κατάσταση θα πάω να μιλήσω για την πόλη και θα συζητήσω και θα ζητήσω μεγαλύτερες συναινέσεις και λύσεις για την πόλη».θή

 

Σχετικά Άρθρα

Δ. Αθηναίων: Αυξημένα μέτρα ασφαλείας λόγω ισχυρών ριπών ανέμου στην Αττική

otavoice

Απόλυτα καθαρές οι παραλίες του Δήμου Λαυρεωτικής

otavoice

Δήμος Ηλιούπολης: Άμεση λήψη μέτρων για την Προστασία των Αδέσποτων ζώων

otavoice

Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας: «Βασική προτεραιότητα η συνεχής αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού»

otavoice

Άμεσα και με ασφάλεια εκκενώθηκε η παιδική κατασκήνωση του Δήμου Ασπροπύργου

otavoice

Αντίδραση Πελετίδη: Ο Υπουργός Παιδείας συζήτησε το κτιριακό των σχολείων χωρίς τον δήμο Πατρέων

otavoice