OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Αυτά είναι τα 214 πρόσωπα στο ψηφοδέλτιο “Αττική Μπροστά”

“Αυτά είναι τα 214 πρόσωπα που συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού #Αττικη_Μπροστα ! Στόχος όλων είναι να πάμε την Αττική πιο μπροστά, πιο ψηλά, πιο γρήγορα. Θέλουμε, ξέρουμε και μπορούμε!”, αναφέρει σε δήλωση του παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο του για την Αττική, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς. 

Ο συνδυασμός περιλαμβάνει 55 υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους στην Π.Ε. Κεντρικού Τομέα Αθηνών, 33 υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους στην Π.Ε. Βορείου Τομέα Αθηνών, 30 υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους στην Π.Ε. Νοτίου Τομέα Αθηνών, 28 υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους στην Π.Ε. Δυτικού Τομέα Αθηνών, 25 υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους στην Π.Ε. Πειραιά, 30 υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους στη Π.Ε. Ανατολικής Αττικής, 10 υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους στην Π.Ε. Δυτικής Αττικής και 3 υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους στην Π.Ε. Νήσων.

Ο μέσος όρος ηλικίας των υποψηφίων είναι τα 52,5 έτη, ενώ το 43% των υποψηφίων είναι γυναίκες. Επίσης το 44% των υποψηφίων έχουν αυτοδιοικητική εμπειρία, καθώς 30 εξ’ αυτών είναι εν ενεργεία Περιφερειακοί Σύμβουλοι και 63 είναι εν ενεργεία ή πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι σε 40 Δήμους της Αττικής.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Π.Δ.Ε: Συναντήσεις Φ. Ζαΐμη με τους Πρέσβεις Βουλγαρίας, Ρουμανίας και Τουρκίας

otavoice

Π.Δ.Μ: Συνάντηση Αμανατίδη-Τριαντόπουλου για σημαντικά ζητήματα της Περιφέρειας

otavoice

Π.Κρήτης: To “Youth Crete” γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Νεανικών Δεξιοτήτων

otavoice

Π.Π: Συνάντηση Δ. Πτωχού με τον Γερμανό Πρέσβη, για τουρισμό-επενδύσεις

otavoice

Π.Στ.Ε: Χρηματοδότηση για Βρεφικούς-Παιδικούς Σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΑμεΑ

otavoice

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice