OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Αποσύρθηκε ο Αργύρης Ντινόπουλος από υποψήφιος δήμαρχος Βριλησσίων

Ο Αργύρης Ντινόπουλος αποσύρθηκε από την διεκδίκηση της δημαρχίας στα Βριλήσσια. Με σημερινή του δήλωση αναφερόμενος στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ξεκαθαρίζει πως δεν θα είνια υποψήφιος δήμαρχος Βριλησσίων. Η εξέλιξη αυτή ήταν αναμενόμενη αφού είχε σημαντικές απώλειες σε στελεχιακό δυναμικό και επέλεξε παράλληλα να μην δυσαρεστήσει το κόμμα (προφανώς με κάποια ανταλλάγματα) που είχε πάρει θέση υπέρ της υποψηφιότητας Πισιμίση, για τον οποίο πλέον ανοόιγει διάπλατα η πόρτα της Δημητρίου Βερνάρδου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες έχει ξεκινήσει η προσέγγιση Πισιμίση με τα πιο δυνατά ονόματα της παράταξης Ντινόπουλου (όπως ο Τάσος Δημητρίου) και θεωρείται δεδομένο πως θα δούμε 2-3 από αυτά στο ψηφοδέλτιο της Νέας Πνοής.

Αναλθτικά η δήλωση του:

“Πολιτεύτηκα πάντα με αρχές και με ρεαλισμό. Τα δεδομένα στην τελική ευθεία προς τις αυτοδιοικητικές κάλπες με δύο συνδυασμούς από την Νέα Δημοκρατία στα Βριλήσσια δημιουργούν βαθύ διχασμό της παράταξης στην πόλη μας. Επίσης αυτή η εσωτερική αντιπαράθεση στερεί σε τοπικό επίπεδο την αρραγή κομματική ενότητα που απαιτείται για την εκλογική μάχη της Περιφέρειας Αττικής. Επιπλέον με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου ισχυροποιήθηκε από την Νέα Δημοκρατία η τάση ανανέωσης του αυτοδιοικητικού προσωπικού με σαφή στήριξη νέων προσώπων. Για τους τρείς παραπάνω λόγους αποσύρω την υποψηφιότητά μου. Την απόφασή μου αυτή δεν την γνωστοποίησα προηγουμένως σε κανένα κομματικό στέλεχος. Ούτε την διαπραγματεύτηκα με οιονδήποτε. Την μαθαίνουν όλοι τώρα. Εκτός από τους εξήντα υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού που ήδη ενημέρωσα ώστε, χωρίς καμία δέσμευση, να κάνουν τις επιλογές τους. Αποχωρώντας οριστικά από τα κοινά των Βριλησσίων και παραιτούμενος από την θέση μου στο απερχόμενο δημοτικό συμβούλιο εύχομαι σε όλους, φίλους και πολιτικούς αντιπάλους, καλό αγώνα προς όφελος της πόλης”

Σχετικά Άρθρα

Αγιασμοί στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δ. Κοζάνης

otavoice

Νέα πρωτοβουλία του Χ. Χριστοδουλόπουλου κατά της συγχώνευσης των τριών ΦοΔΣΑ Δ. Ελλάδας

otavoice

Η Περιφέρεια Δ. Ελλάδας στηρίζει το πρόγραμμα «Υγεία για Όλους»

otavoice

Μ. Μιτζικός: Επιστολή για κοινή Σύσκεψη Δημάρχων για την Προστασία του Παγασητικού

otavoice

Δ. Κιλκίς: Εγκαίνια για την ετήσια εμποροπανήγυρη

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης των γηπέδων ποδοσφαίρου

otavoice