OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Λαγκάδα: Πλήθος κόσμου σε μια βραδιά πολιτιστικού καλοκαιριού

Ένα νοσταλγικό και μελωδικό σεργιάνι σε τραγούδια-ύμνους του ελληνικού πενταγράμμου προσέφεραν η μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού Πίτσα Παπαδοπούλου μαζί με την Ελεάνα Παπαϊωάννου σε μια μοναδική συναυλία που έγινε στις 16 Αυγούστου στον χώρο των Λουτρών Λαγκαδά.

Το κοινό ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα στην καρδιά του καλοκαιριού, με την προσέλευση του κόσμου να είναι εντυπωσιακή, σε μια ακόμα βραδιά του πολιτιστικού καλοκαιριού του δήμου Λαγκαδά.

Όπως επισήμανε πριν την έναρξη της συναυλίας η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας και Παιδείας Ελισάβετ Κοτσώνη, η συγκεκριμένη συναυλία είναι μια προσπάθεια της δημοτικής αρχής να φέρει κοντά τους πολίτες στο γνήσιο λαϊκό τραγούδι, που έχει επηρεάσει μουσικά τη σύγχρονη Ελλάδα.

Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Λαγκαδά ολοκληρώνεται την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου στην Κεντρική Πλατεία του Λαγκαδά με συναυλία της Αναστασίας, ενώ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επαγγελματιών του Λαγκαδά θα πραγματοποιηθεί η 2η Λευκή Νύχτα από τα εμπορικά καταστήματα της πόλη του Λαγκαδά.

 

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Άρχισαν εθελοντικές περιπολίες στα δάση της πόλης

otavoice