OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Πύργου: Πλήρες κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο νίκης, του Διονύση Μπέλτσου

Πλήρες σε όλες τις δημοτικές και τοπικές ενότητες του δήμου Πύργου, κατέθεσε στην ηλεκτρονική πύλη του Υποργείου Εσωτερικών, το ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης ΔΕΚΑ ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος Πύργου, Διονύσης Μπέλτσος. 

Με νέα στελέχη μέσα από την κοινωνία ο Διονύσης Μπέλτσος διεκδικεί επί ίσοις όροις την δημαρχία για την επόμενη τετραετία φέρνοντας μια νέα πρόταση διοίκησης που φιλοδοξεί να ανατρέψει παθογένειες ετών που έχουν εγκλωβίσει την ηλειακή πρωτεύουσα στην μετριότητα και στην συνεχή υποβάθμιση.

Η δημοτική παράταξη ΔΕΚΑ εξέδωσε την ακόιλουθη ανακοίνωση:

“Η τοπική κοινωνία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά για την αλλαγή, για την ανάπτυξη, για το νέο στο δήμο Πύργου και το ψηφοδέλτιο καταρτίστηκε με πολίτες που έχουν όρεξη για δουλειά, διάθεση για προσφορά, θέληση για να αποκτήσει ο δήμος Πύργου, η πόλη και τα χωριά μας, την θέση που τους αξίζει.

Δεκάδες πολίτες συντάσσονται με τον Διονύση Μπέλτσο και μοιράζονται το κοινό όραμα για έναν Πύργο πραγματική πρωτεύουσα της Ηλείας. Για τα χωριά που δεν θα βιώνουν την αδιαφορία της δημοτικής αρχής. Για την ανάδειξη όλων των πλεονεκτημάτων της περιοχής μας, με διάθεση συνεργασίας και με τους όμορους δήμους και την Περιφερειακή Αρχή, για να φτάσει ο δήμος Πύργου στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Ο Διονύσης Μπέλτσος μαζί με τους συνοδοιπόρους του στην δημοτική παράταξη «ΔΕΚΑ» είναι έτοιμοι να οδηγήσουν το δήμο μπροστά, αταλάντευτοι και προσηλωμένοι στον κοινό στόχο – ζητούμενο για όλη την τοπική κοινωνία.

Την ανάδειξη μιας νέας δημοτικής αρχής, που θα βγάλει τον Πύργο, την Ωλένη, τον Ιάρδανο και τον Βώλακα από το τέλμα, ικανής να αξιοποιήσει τους διαθέσιμους πόρους με χρηστή διαχείριση, που θα δώσει και πάλι προοπτική στον τόπο.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πύργου Διονύσης Μπέλτσος ανέφερε ότι

]“… ολοκληρώσαμε την κατάρτιση του ψηφοδελτίου μας, το οποίο αποτελείται από 300 συνδημότες μας και είναι πλήρες σε όλες τις δημοτικές ενότητες και τις τοπικές ενότητες του δήμου Πύργου.

Στο πλευρό μας συντάχθηκαν άνθρωποι με διάθεση προσφοράς για το Δήμο, με σημαντική επαγγελματική εμπειρία, καταξιωμένους στην κοινωνία.

Η ώρα που ο δήμος Πύργου θα κάνει τα βήματα που του στέρησαν προς το μέλλον, έφτασε. Η επόμενη πενταετία στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι σημαντική και γεμάτη προκλήσεις για το αύριο. Και αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει και δεν μπορεί να χαθεί.

Με όραμα , με σωστή αξιοποίηση των πόρων, χωρίς σπατάλες, χωρίς φλυαρίες, χωρίς μιζέρια, θέλουμε να δημιουργήσουμε τον δήμο Πύργου που αξίζουμε . Το οφείλουμε στον τόπο μας, το οφείλουμε στους συνδημότες μας.

Η ώρα που θα κρίνουν οι πολίτες και θα αποφασίσουν για το αύριο έφτασε.”

Σχετικά Άρθρα

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice

Ο Κ. Πελετίδης ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, για την πυρκαγιά της 9ης Ιουλίου

otavoice

Π.Ν.Α: Χορήγηση Υποτροφιών Ακαδημαϊκού έτους 2024 – 2025

otavoice

Δ.Πλατανιά: Συνεδρίασε η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Αειφορίας

otavoice