OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δρ. Τσαβλής: “Η παράταξή μας «Όλοι Εμείς» ΔΕΝ συμπράττει με άλλη παράταξη”

Ξεκάθαρη απάντηση δίνει στα σενάρια περί συνεργασίας του με άλλη παράταξη, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Δρόσος Τσαβλής, τονίζοντας πως θα τηρήσει την δέσμευση του απέναντι στους πολίτες.

Αναλυτικά η δήλωση του επικεφαλής του “Όλοι Εμείς” :

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι. Στη ζωή μου όταν αποφασίζω να ασχοληθώ με κάτι, πάντα το παίρνω στα σοβαρά και πάντα το ολοκληρώνω. Δεν μου αρέσουν οι προχειρότητες, τα κούφια λόγια και τα ημίμετρα. Μου αρέσουν οι καθαρές κουβέντες, τα καθαρά βλέμματα και οι έντιμες δεσμεύσεις.

Μια τέτοια έντιμη και καθαρή δέσμευση είναι και αυτή που ανέλαβα απέναντι στους Θεσσαλονικείς όταν ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου για τη δημαρχία της πόλης μας και θα την τηρήσω μέχρι κεραίας.

Η παράταξή μας «Όλοι Εμείς» συνεχίζει με σταθερά βήματα προς τις εκλογές του Οκτωβρίου, ανεξάρτητη, αδέσμευτη, δυναμική, με πρόγραμμα και όραμα για τη Θεσσαλονίκη και ΔΕΝ συμπράττει με κάποια άλλη παράταξη, όπως τελευταία δολίως διαδίδεται. Στο πλευρό μας έχουμε μόνο τους Θεσσαλονικείς και όχι κόμματα ή άλλου είδους συμφέροντα. Η δύναμή μας είναι η αγάπη για την πόλη μας και η αγάπη που εισπράττουμε καθημερινά από τους συνδημότες μας. Συνεχίζουμε δυνατά!

Σχετικά Άρθρα

Δ.Αθηναίων: Παραμένουν ανοιχτές οι κλιματιζόμενες Λέσχες Φιλίας, λόγω καύσωνα

otavoice

Συναντήσεις για σημαντικά ζητήματα του Δήμου Κω, είχε στην Αθήνα ο Θ. Νικηταράς

otavoice

Δ.Πυλαίας-Χορτιάτη: Φόρος Τιμής για τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας στο Ασβεστοχώρι

otavoice

Δ.Ηλιούπολης: Ανυπόστατο ψεύδος η δήθεν παραχώρηση Δημοτικού χώρου για εκδήλωση

otavoice

Τελετή Λήξης για τα θερινά προγράμματα του Δήμου Ιλίου

otavoice

Δ.Εορδαίας: Βράβευση για την συμμετοχή του στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2023

otavoice