OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

«Δύναμη Ευθύνης για τον Διόνυσο»: Ανακοίνωση υποψηφιότητας Σπύρου Αρνή με την παράταξη Καλαφατέλη

Την υποψηφιότητα του Σπύρου Αρνή στο πλευρό του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη, για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές, ανακοινώσε η παράταξη «Δύναμη Ευθύνης για τον Διόνυσο».

Ο Σπύρος Αρνής είναι γιός του Δημήτρη και της Μαίρης Αρνή, εκπαιδευτικών που επί σειρά ετών διατηρούσαν το φροντιστήριο ΔΟΜΗ στον Άγιο Στέφανο. Είναι έγγαμος και πατέρας ενός παιδιού. Αποφοίτησε το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο τμήμα Διοίκησης και Τεχνολογίας και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και τραπεζικών ομίλων.

Στο Δήμο Διονύσου εκλέχθηκε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος στη Δ.Ε. Αγίου Στεφάνου το 2019. Από το 2019 έως το 2021 ήταν Αντιπρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Διονύσου και μέλος του Δ.Σ. του νομικού προσώπου «Η ΕΣΤΙΑ». Τον Μαϊο του 2021 ορίστηκε ως Αντιδήμαρχος Παιδείας, Νέων Τεχνολογιών και Καινοτομίας του Δήμου Διονύσου, θέση την οποία και διατήρησε μέχρι τον Οκτώβριο του 2022.

Εκτός του Δήμου Διονύσου, από το 2016 έως το 2018 ήταν μέλος του Δ.Σ. του νομικού προσώπου ΚΟΙ.Π.Α.Π Παιδείας, Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης. Από το 2022 είναι μέλος του Τομέα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του ΠΑΣΟΚ –  Κίνημα Αλλαγής και Γραμματέας της Τ.Ο. Διονύσου. Από το 2018 εώς σήμερα είναι Πρόεδρος του Δ.Σ. του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Π.Τ. “ΑΜΙΛΛΑ” στο Δήμο Αθηναίων. Τα τελευταία 2 χρόνια είναι μέλος του Συμβουλίου Νέων Αυτοδιοικητικών του Ευρωπαϊκού Ομίλου Ε.Σ. «ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ».

«Η ενασχόλησή μου με τα κοινά είχε και έχει ως μοναδικό σκοπό την προσφορά στον τόπο μας, με έμφαση στη νέα γενιά που περιμένει από όλους εμάς ένα καλύτερο αύριο. Για αυτό το αύριο θα εργαστώ σκληρά, με ειλικρίνεια, σεβασμό και χωρίς πολλά λόγια» ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Σπύρος Αρνής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διόνυσος: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Γ. Καλαφατέλη ο Γρηγόρης Ραχωβίτσας

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Σχετικά Άρθρα

Αγιασμοί στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δ. Κοζάνης

otavoice

Νέα πρωτοβουλία του Χ. Χριστοδουλόπουλου κατά της συγχώνευσης των τριών ΦοΔΣΑ Δ. Ελλάδας

otavoice

Η Περιφέρεια Δ. Ελλάδας στηρίζει το πρόγραμμα «Υγεία για Όλους»

otavoice

Μ. Μιτζικός: Επιστολή για κοινή Σύσκεψη Δημάρχων για την Προστασία του Παγασητικού

otavoice

Δ. Κιλκίς: Εγκαίνια για την ετήσια εμποροπανήγυρη

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης των γηπέδων ποδοσφαίρου

otavoice