OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

ΠΒΑ: Έτοιμη η μελέτη του έργου για την ασφαλτόστρωση του δρόμου από Κλειώ-Τσόνια

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης παρουσίασε και παρέδωσε στον Πρόεδρο της Κλειούς Γιώργο Καπιωτέλλη την τεχνική μελέτη του έργου «Ασφαλτόστρωση οδού από συμβολή με Δημοτική Οδό Κλειώ – Τσόνια, έως Οικισμό Τσόνια», παρουσία του Αντιδημάρχου Δυτικής Λέσβου Ανδρέα Αξή και στελεχών της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας. Η μελέτη αποτελεί μία κοινωνική προσφορά της Περιφέρειας προς την τοπική κοινωνία.

Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 251.000 €, το οποίο θα διευκολύνει την πρόβαση επισκεπτών και κατοίκων, τόσο στο λιμάνι όσο και στον οικισμό Τσόνια και αποτελεί διαχρονικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας εδώ και δεκαετίες.

Ο Περιφερειάρχης δήλωσε σχετικά:

«Είναι ένα αίτημα διαχρονικό της τοπικής κοινωνίας και έχει αναπτυξιακό χαρακτήρα καθώς βελτιώνοντας την πρόσβαση προς τον οικισμό Τσόνια, αυξάνεται η επισκεψιμότητα σε μια από τις πλέον γραφικές και όμορφες περιοχές της Λέσβου. Αυτός είναι ο στόχος μας ως Περιφερειακή Αρχή και έτσι θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε και στην επόμενη θητείας μας, αν μας επιλέξει ο λαός του Βορείου Αιγαίου. Κοντά στον πολίτη, στα προβλήματα του και προς όφελος του».

Ο Πρόεδρος της Κλειούς έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη για το έργο αυτό καθώς αποτελεί προτεραιότητα για μας και χρόνια παλεύουμε. Διευκολύνεται η πρόσβαση στα Τσόνια με ότι αυτό συνεπάγεται. Θέλουμε τέτοια έργα που να αφορούν την καθημερινότητα μας και να μας βοηθούν στην πράξη».

Τις ευχαριστίες του προς τον Περιφερειάρχη εξέφρασε και ο Αντιδήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ανδρέας Αξής, σημειώνοντας την σημαντικότητα του έργου για την περιοχή.

Σχετικά Άρθρα

Αγιασμοί στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δ. Κοζάνης

otavoice

Νέα πρωτοβουλία του Χ. Χριστοδουλόπουλου κατά της συγχώνευσης των τριών ΦοΔΣΑ Δ. Ελλάδας

otavoice

Η Περιφέρεια Δ. Ελλάδας στηρίζει το πρόγραμμα «Υγεία για Όλους»

otavoice

Μ. Μιτζικός: Επιστολή για κοινή Σύσκεψη Δημάρχων για την Προστασία του Παγασητικού

otavoice

Δ. Κιλκίς: Εγκαίνια για την ετήσια εμποροπανήγυρη

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης των γηπέδων ποδοσφαίρου

otavoice