OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, έλαβε ο Στεφ. Γατσούλης

Είχαμε την τιμή να συναντηθούμε χθες με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμο, αναφέρει ο υποψήφιος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Στέφανος Γατσούλης. 
Κατά την διάρκεια της επίσκεψής μας του εξέφρασα κατ αρχάς τον θαυμασμό μου για το κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο που παράγει τόσα χρόνια.
Ως άνθρωπος που ασχολούμαι με τα κοινά ,ως επιστημονας και οικογενειάρχης πίστευα και πιστεύω πάντα στην δύναμη και την απήχηση της εκκλησίας μας.
Στην συνέχεια τον ενημέρωσα για την υποψηφιότητά μου ως δήμαρχος στην Νέα Φιλαδέλφεια και στην Νέα Χαλκηδόνα και ζήτησα την ευχή και την ευλογία του για να διεκδικήσω με ταπεινότητα αλλά και αυτοπεποίθηση το αξίωμα του δημάρχου στην πόλη μας.
Του εξέφρασα επίσης την εκτίμηση και τον σεβασμό μου στον ποιμενάρχη μας Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδέλφειας κ.κ Γαβριήλ του οποίου ζητώ επίσης την ευλογία και την στήριξή για να πετύχω το στόχο μου.
Τέλος δήλωσα πως η σχέση της πόλης μας με την εκκλησία πρέπει να είναι αγαστή και αλληλοϋποστηρικτική,  έτσι ώστε να καταστεί ωφέλιμη και δημιουργική προς όφελος των συνδημοτών μας.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Αθηναίων: Αυξημένα μέτρα ασφαλείας λόγω ισχυρών ριπών ανέμου στην Αττική

otavoice

Απόλυτα καθαρές οι παραλίες του Δήμου Λαυρεωτικής

otavoice

Δήμος Ηλιούπολης: Άμεση λήψη μέτρων για την Προστασία των Αδέσποτων ζώων

otavoice

Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας: «Βασική προτεραιότητα η συνεχής αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού»

otavoice

Άμεσα και με ασφάλεια εκκενώθηκε η παιδική κατασκήνωση του Δήμου Ασπροπύργου

otavoice

Αντίδραση Πελετίδη: Ο Υπουργός Παιδείας συζήτησε το κτιριακό των σχολείων χωρίς τον δήμο Πατρέων

otavoice