OTA VOICE
Video Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δαρδαμανέλης στο OTAVOICE: «Τα πάντα για να είναι ασφαλείς οι πολίτες στην Καλαμαριά»

Η επόμενη ημέρα των φονικών πλημμυρών από την κακοκαιρία Daniel βρίσκει τους κατοίκους των περιοχών της Θεσσαλίας που επλήγησαν αντιμέτωπους με πρωτόγνωρες υλικές ζημιές που καλούνται να διαχειριστούν.

Μοιραία, το ενδιαφέρον στη ΔΕΘ και όσων βρίσκονται εκεί είναι στους δοκιμαζόμενους πολίτες ενώ ολοένα φουντώνει η συζήτηση για το πόσο ασφαλείς μπορούν να νοιώσουν οι πολίτες και το πόσο συνεργάζεται η κεντρική εξουσία με την Αυτοδιοίκηση για να δίνει λύσεις μπροστά σε τέτοιες καταστροφές.

Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης, στο περιθώριο της επίσκεψης του στη ΔΕΘ μοιράστηκε τις σκέψεις του για τα συγκεκριμένα ζητήματα και διαβεβαίωσε πως οι πολίτες της Καλαμαριάς μπορούν να νοιώθουν απόλυτα ασφαλείς.

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει:

Ο κ.Δαρδαμανελης στην κάμερα του otavoice.gr αναφέρθηκε επίσης στην θητεία του ως πρώτος πολίτης της Καλαμαριάς και αναφέρθηκε στα σηματικά έργα που έχουν υλοποιηθεί στην διάρκεια των τεσσάρων ετών. Έχουμε κάνει πολύ περισσότερα από όσα υποσχεθήκαμε αφού κάναμε έργα που δεν υπήρχαν στις προγραμματικές μας εξαγγελίες. Παράλληλα τόνισε πως σαν άνθρωπος που προέρχεται από τον ιδιωτικό τομέα, δεν είναι ποτέ ευχαριστημένος και επιδιώκει πάντα κάτι παραπάνω:

Φυσικά αναφέρθηκε και στους στόχους της επόμενης θητείας, εξηγώντας για ποιον λόγο οι δημότες της Καλαμαριάς θα τον εμπιστευτούν ξανά… ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον πρωταγωνιστικό ρόλο που διαδραματίζει το otavoice.gr στον τομέα της ενημέρωσης για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Σχετικά Άρθρα

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία με ΙΝΒΙΣ για την προώθηση ψηφιακής καινοτομίας

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Ολοκληρώθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice

Ο Κ. Ασκούνης επισκέφτηκε το “Kallithea Summer Sports Camp”

otavoice

Επιτυχημένη επανεκκίνηση στην ΜΥΔΟΧΑΡΑ, στον Μακρύγιαλο Πιερίας

otavoice