OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Έργα ύψους 800.000€ στους 9 ιδιόκτητους παιδικούς σταθμούς της Άρτας

Ανακαινισμένες οι υποδομές στους Δημοτικούς παιδικούς σταθμούς

Νέα σχολική χρονιά και για τους λιλιπούτειους μαθητές των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου. Έτσι, σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκαν οι αγιασμοί σε όλους τους ιδιόκτητους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Αρταίων.

Η Δημοτική Αρχή βρέθηκε στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, ενώ το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος του ΚΚΜΠΑΠ, η Διευθύντρια Προσχολικής Αγωγής, καθώς εκπαιδευτικοί και γονείς.

Πιο συγκεκριμένα:

Στους αγιασμούς στον Παιδικό Σταθμό των Αγίων Αναργύρων, στον Δ’ Παιδικό Σταθμό, στο Γ΄Παιδικό Σταθμό παρέστη ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΚΚΜΠΑΠ Γιώργο Πανέτα, και την Διευθύντρια Προσχολικής Αγωγής Ελένη Γκαρτζώνη, στον Παιδικό Σταθμό Γραμμενίτσας ο Γιώργος Πανέτας, στους Παιδικούς Σταθμούς Φιλοθέης, Κωστακιών και Αγίου Σπυρίδωνα ο Παντελής Κωλέτσος, στον Α΄ Βρεφονηπιακό Σταθμό ο Νίκος Λιόντος, στον Β’ Παιδικό Σταθμό ο Σωτήρης Χρηστούλης και στον Παιδικό Σταθμό της Καμπής ο Γιώργος Μπουκουβάλας.

Όπως είπε και ο Δήμαρχος Αρταίων: «Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για την ζωή δεκάδων οικογενειών της Άρτας και για τους μικρούς μαθητές που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην εκπαίδευση.  Σ’ αυτά τα χρόνια, μαζί με τους φίλους και το οικογενειακό περιβάλλον θα μετρήσουν και άλλοι δύο παράγοντες στις ζωές των παιδιών: οι εκπαιδευτικοί και οι υποδομές. Για τους εκπαιδευτικούς μας, οι οποίοι ασκούν με απόλυτη αφοσίωση το λειτούργημα τους και το γνωρίζω καλά αυτό για αυτό και τους συγχαίρω. Για τις υποδομές, θέλω να επαναλάβω ότι οι σχολικές μας υποδομές είναι από τις καλύτερες αυτή τη στιγμή στην Περιφέρεια Ηπείρου, δουλέψαμε πολύ και συνεχίζουμε να δουλεύουμε για αυτό».

Ενώ από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΚΚΜΠΑΠ Γιώργος Πανέτας δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή κάνουμε έργα στους παιδικούς σταθμούς, ύψους 800.000€ και έχουμε ήδη καταφέρει να έχουμε 9 ιδιόκτητους σταθμούς με τις καλύτερες υπηρεσίες και υποδομές».

Σχετικά Άρθρα

Γ.Χατζημάρκος: Αύξηση προϋπολογισμού για ενίσχυση τουριστικών επενδύσεων, μέσω του Αναπτυξιακού Νόμου

otavoice

Π.Δ.Ε: Συναντήσεις Φ. Ζαΐμη με τους Πρέσβεις Βουλγαρίας, Ρουμανίας και Τουρκίας

otavoice

Π.Δ.Μ: Συνάντηση Αμανατίδη-Τριαντόπουλου για σημαντικά ζητήματα της Περιφέρειας

otavoice

Π.Κρήτης: To “Youth Crete” γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Νεανικών Δεξιοτήτων

otavoice

Π.Π: Συνάντηση Δ. Πτωχού με τον Γερμανό Πρέσβη, για τουρισμό-επενδύσεις

otavoice

Π.Στ.Ε: Χρηματοδότηση για Βρεφικούς-Παιδικούς Σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΑμεΑ

otavoice