OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Κατάμεστος ο πεζόδρομος του Δίου, στην συγκέντωση του Β. Γερολιόλιου

Την παρακολούθησαν δημότες και από γειτονικές κοινότητες

Στον κατάμεστο από κόσμο πεζόδρομο του Δίου μίλησε το βράδυ της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Βαγγέλης Γερολιόλιος. 

Ο Βαγγέλης Γερολιόλιος παρουσίασε τα έργα και τις κοστολογημένες του προτάσεις για την επόμενη περίοδο. Αγροτική και αστική οδοποιία, αναβάθμιση του δικτύου άρδευσης, δράσεις που αφορούν στις υποδομές των αρχαιολογικών χώρων, είναι, μεταξύ άλλων, αυτά που παρουσιάστηκαν. Αναφέρθηκε επίσης στη μελέτη που ετοιμάζεται με τη συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας για την αντιπλημμυρική προστασία, καθώς και στα έργα που υλοποιεί το υπουργείο Πολιτισμού στον αρχαιολογικό χώρο του Δίου.
 
Στην ομιλία του τόνισε ότι «οφείλουμε να αναδείξουμε περαιτέρω το ιστορικό και πολιτιστικό αυτό φορτίο, που φέρει η Κοινότητα του Δίου. Χρέος μας η ανάδειξη της παρακαταθήκης που μας άφησε ο αείμνηστος καθηγητής Δημήτρης Παντερμαλής».

Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των υποψηφίων τοπικών και δημοτικών συμβούλων που απαρτίζει το ψηφοδέλτιο της ΣΥΝΘΕΣΗΣ στην κοινότητα του Δίου, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Επόμενη προγραμματισμένη ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Δίου-Ολύμπου, Βαγγέλη Γερολιόλιου, είναι την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στις 19:30 στην ταβέρνα «Βασίλα» στη Σκοτίνα.

Σχετικά Άρθρα

Π.Δ.Μ: Συνάντηση Αμανατίδη-Τριαντόπουλου για σημαντικά ζητήματα της Περιφέρειας

otavoice

Π.Κρήτης: To “Youth Crete” γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Νεανικών Δεξιοτήτων

otavoice

Π.Π: Συνάντηση Δ. Πτωχού με τον Γερμανό Πρέσβη, για τουρισμό-επενδύσεις

otavoice

Π.Στ.Ε: Χρηματοδότηση για Βρεφικούς-Παιδικούς Σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΑμεΑ

otavoice

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice