OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Λίλιαν Στεφανάκη: «Παραδίνουμε ένα δήμο Γαύδου, που λάμπει από διαφάνεια»

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019-2023
Δημοτική παράταξη: ΓΑΥΔΟΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ!
ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ: Οικονομική και Διοικητική Διαχείριση
Η επιτυχία μας στα ΜΙΚΡΑ και ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ είναι η εγγύηση για την επιτυχία μας στα ΜΕΓΑΛΑ και ΣΠΟΥΔΑΙΑ, αναφέρει η δήμαρχος Γαύδου, Λίλιαν Στεφανάκη. 
Σας υποσχεθήκαμε, ξεκινώντας τη θητεία μας, «Αυτό που για μας έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι στο τέλος της τετραετίας να παραδώσουμε ένα Δήμο οργανωμένο και λειτουργικό…»,…«να παραδώσουμε ένα Δήμο που θα λάμπει από διαφάνεια…» και ΤΟ ΤΗΡΗΣΑΜΕ.
Οργανώσαμε Υπηρεσίες, Γραφεία, Στόλο οχημάτων, Χώρο στάθμευσης των δημοτικών οχημάτων, ιδρύσαμε ΚΕΠ, έγινε τροποποίηση-εξορθολογισμός του ΟΕΥ, έχουν ολοκληρωθεί Ισολογισμοί-Απολογισμοί και Αποτελέσματα Χρήσης όλων των προηγούμενων ετών και ολοκληρώθηκε ο έλεγχος από Ορκωτούς. Όταν αναλάβαμε το 2019, ο Δήμος Γαύδου ήταν υπό την απειλή της Αρχής Διαφάνειας λόγω παράληψης σύνταξης και έγκρισης όλων των οικονομικών στοιχείων από το 2011 όπως όφειλε.
Σήμερα, η διαχείριση των οικονομικών (έσοδα-έξοδα-τραπεζικά υπόλοιπα) του Δήμου Γαύδου είναι υποδειγματική. Καλύπτουμε τις ανάγκες μας, υλοποιούμε έργα και δράσεις ορθολογικά και με διαφάνεια.
Συντηρήσαμε όλα τα δημόσια κτήρια και συνεχώς γίνονται βελτιώσεις όπως η ένταξη του Διοικητηρίου στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης «Ηλέκτρα» και η μετατροπή του πρώην γυμνασίου σε ΚΕΠ. Παρά την υποστελέχωση, δεν υστερούμε σε άντληση Χρηματοδοτήσεων και Προγραμμάτων για την υλοποίηση έργων κατάλληλων για το νησί.
Συνεχίζεται…

Σχετικά Άρθρα

Π.Π: Συνάντηση Δ. Πτωχού με τον Γερμανό Πρέσβη, για τουρισμό-επενδύσεις

otavoice

Π.Στ.Ε: Χρηματοδότηση για Βρεφικούς-Παιδικούς Σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΑμεΑ

otavoice

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία με ΙΝΒΙΣ για την προώθηση ψηφιακής καινοτομίας

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Ολοκληρώθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice