OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Μυστρίδης: Η Κατερίνη πρέπει να διοικηθεί από πετυχημένους, όχι από άπειρους ερασιτέχνες

Η ενασχόληση με τα κοινά της Κατερίνης δεν είναι κάτι νέο για τον γνωστό φαρμακοποιό Ανέστη Μυστρίδη.

Υπηρετεί εδώ και πολλά χρόνια τους πολίτες της Κατερίνης με απόλυτη συνέπεια μέσω της επαγγελματικής του ιδιότητας, ενώ υπενθυμίζεται πως η διαδρομή του στη θέση του Διοικητή του Γ.Ν. Κατερίνης στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αναβαθμίζοντας την λειτουργία του. Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές κατέρχεται ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης με το «Δήμο Πρότυπο» του επικεφαλής υποψηφίου Δημάρχου, Γιάννη Ντούμου.

Ποια θεωρείται ότι είναι η κύρια αποστολή της τοπικής αυτοδιοίκησης και τι σας ώθησε στην επιλογή να συμμετέχετε στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογες;

«Η κύρια αποστολή της ΤΑ είναι να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε οι πολίτες να διαβιούν στην πόλη τους αξιοπρεπώς με ποιότητα , ασφάλεια και σε συνθήκες αρμονίας με την φύση και την πόλη γενικά!!! Και όλα αυτά σεβόμενοι τις εισφορές των δημοτών με διαφάνεια ώστε να υπάρχει αποδοτικότητα και ποιότητα συγκριτικά με τους πόρους που ξοδεύονται!!! Αυτό που πραγματικά με ώθησε να συμμετέχω στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν η διάθεση προσφοράς στην πόλη μου μιας και η νυν διοίκηση δεν μπόρεσε να εκπληρώσει τα βασικά και προαπαιτούμενα ώστε να αναβάθμιση την πόλη και τα χωριά μας!!!»

Τι αντιπροσωπεύει για εσάς ο συνδυασμός «Δήμος Πρότυπο» και ο επικεφαλής Γιάννης Ντούμος;

«Αντιπροσωπεύει μια εγγύηση για να μπει ο δήμος μας σε σωστή αναπτυξιακή τροχιά καθώς ο Ντούμος , εγώ και άλλοι πολλοί σύμβουλοι είμαστε επιτυχημένοι επιχειρηματίες – τεχνοκράτες αυτοδημιούργητοι με όραμα να δημιουργήσουμε τον ΔΗΜΟ ΠΡΟΤΥΠΟ εκμεταλλευόμενοι όλες τις δυνατότητες χρηματοδότησης με άριστο τρόπο διαχείρισης!!!»

Ποια είναι η προσωπική σας στόχευση για τη βελτίωση της καθημερινότητας του συνόλου των πολιτών;

«Η στόχευσή μου είναι πρώτα από όλα η βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη σε όλα τα επίπεδα που είναι το αυτονόητο για κάθε νέα δημοτική αρχή: καθαριότητα, υγιεινή , πράσινο, δρόμοι, πεζοδρόμια, ποδηλατόδρομοι, αδέσποτα, χώροι αναψυχής είναι απαραίτητο να βρουν όλα λύσεις με γνώμονα πάντα την βέλτιστη απόδοση ποιότητας και κόστους των έργων!!!

Ανέστης Μυστρίδης: «Η στόχευσή μου είναι πρώτα από όλα η βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη!»

Τι είναι αυτό που θα θέτατε ως προτεραιότητα την «επόμενη μέρα» σε περίπτωση εκλογής του συνδυασμού σας και δική σας;

«Η επόμενη μέρα περιλαμβάνει τον έλεγχο όλων των έργων που τρέχουν, τον έλεγχο των οικονομικών και αποτύπωση του δήμου και επεξεργασία δεδομένων με εργαλεία σύγχρονου μάνατζμεντ και χάραξη βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων στόχων.»

Θεωρείτε πως υπάρχουν αναπτυξιακοί πυλώνες στον τόπο που δεν έχουν αξιοποιηθεί επαρκώς από τη δημοτική αρχή;

«Αυτό που γνωρίζω είναι ότι χάθηκαν επιδοτήσεις εκατομμυρίων ευρώ και υστερούμε σε απορροφητικότητα!!!»

Κατά τη διάρκεια του τρέχοντος προεκλογικού αγώνα παρατηρείται ένα φαινόμενο «πολιτικής οξύτητας» και πόλωσης. Πως κρίνετε το γεγονός και σε τι βαθμό θεωρείτε ότι μπορεί να επηρεάσει τα κριτήρια ψήφου των δημοτών;

Ανέστης Μυστρίδης: «Η στόχευσή μου είναι πρώτα από όλα η βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη!»
«Είναι εν μέρη λογικό ο ανταγωνισμός να φέρνει οξύτητα και με τους αντιπάλους αλλά και μέσα στους ίδιους συνδυασμούς!!! Τα ονόματα που ανακοινώθηκαν από την πλευρά του κ. Ντούμου είναι αξιολογότατα με μεγάλα κοινωνικά ερείσματα . Υποσχεθήκαμε όμως να τηρήσουμε πολιτικό πολιτισμό και να αγωνιστούμε με θέσεις και απόψεις και όχι λασπολογώντας όπως διαπιστώνουμε πως κάνουν κάποιοι αντίπαλοι!!!

Η επικοινωνιακή σχέση σας με τους πολίτες της Κατερίνης και λόγω επαγγέλματος είναι ιδιαίτερη και μέτρα πολλά χρόνια. Τι αφουγκράζεστε σήμερα από τους πολίτες και ποιο είναι το δικό σας μήνυμα ενόψει εκλογών;

«Οι πολίτες βλέπουν και κρίνουν . Το έργο της νυν διοίκησης αξιολογήθηκε επιεικώς ανεπαρκές και επιθυμούν αλλαγή. Εμείς διαφέρουμε καθώς αντιλαμβανόμαστε τον Δήμο σαν επιχείρηση που πρέπει να διοικηθεί με σύγχρονο τρόπο που δεν θα αφήνει περιθώρια αποτυχίας καθώς θα σχεδιαστεί από επιχειρηματίες και όχι από άπειρους ερασιτέχνες.»

Πηγή olympiobima.gr

Σχετικά Άρθρα

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία με ΙΝΒΙΣ για την προώθηση ψηφιακής καινοτομίας

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Ολοκληρώθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice

Ο Κ. Ασκούνης επισκέφτηκε το “Kallithea Summer Sports Camp”

otavoice

Επιτυχημένη επανεκκίνηση στην ΜΥΔΟΧΑΡΑ, στον Μακρύγιαλο Πιερίας

otavoice