OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ο ρεπόρτερ Χρ. Νικολαίδης με τον Ζέρβα, στη “μάχη” για το δήμο Θεσσαλονίκης

Από την πολυετή μάχη του ρεπορτάζ ο καταξιωμένος ρεπόρτερ Χρήστος Νικολαίδης, έπεσε στα βαθιά σε μια άλλου τύπου μάχη. Από τα πεδία των μαχών της Ουκρανίας, από τα πλημμυρισμένα χωριά της Θεσσαλίας, ο κ. Νικολαίδης δίνει την αυτοδιοικητική μάχη για την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Νικολαίδης επισκέφτηκε το stand του αυτοδιοικητικού otavoice.gr στην ΔΕΘ και μίλησε στο συνεργάτη Χρήστο Αναστασίου, εξηγώντας γιατί είναι στην μάχη με τον Ζέρβα και τι μπορεί αυτός να κάνει για την Θεσσαλονίκη.

Ενεργοποιήθηκα και συστρατεύτηκα με τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα γιατί πιστεύω πως κάθε δήμαρχος δικαιούται μια δεύτερη θητεία. Αυτό γιατί ξέρω από την εμπειρία μου πως κάθε διοίκηση που αναλαμβάνει θέλει χρόνο να καταλάβει και να αφομοιώσει τα δεδομένα. Να μάθει τους μηχανισμούς, την  νοοτροπία των υπαλλήλων, την γραφειοκρατία. Η ιστορία έχει δείξει ότι οι πολίτες έχουν την  συναίσθηση της δυσκολίας και δίνουν δεύτερη θητεία, όπως συνέβη με τους Κοσμόπουλο, Παπαγεωργόπουλο. Μπουτάρη, θυμίζει ο κ. Νικολαίδης.

Ο κ. Ζέρβας είχε επιπλέον σημαντικά προβλήματα που του στέρησαν χρόνο. Είχε να αντιμετωπίσει μια μειοψήφιια με 7 συμβούλους ως δημοτική αρχή αλλά και την πανδημία.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας δικαιούται μια δεύτερη θητεία, όπως θα την δικαιούνταν και οι Πέγκας, Αγγελούδης αν ήταν δήμαρχοι.

.

.

Μετά από 33 χρόνια στο μάχιμο ρεπορτάζ έχω κατακτήσει ένα βαθμό ωριμότητας, γνωρίζω τα προβλήματα  και μπορώ να προσφέρω. Ο δημοσιογράφος έχει μια βιωματική σχέση με τα προβλήματα, επειδή καλύπτει κάθε φάση τους, Είναι εκεί και παρακολουθεί κάθε φάση των ζητημάτων που απασχολούν την πόλη μας. Όπως το μετρό, το κυκλοφοριακό…. έχω άποψη και γνώση λόγω της επαγγελματικής μου ενασχόλισης , επισημαίνει ο κ. Νικολαίδης, στον συνεργάτη του otavoice.

.

.

Η μάχη της κάλπης θα είναι μια πολιτική μάχη. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, όταν στήνεται όλη αυτή η γιορτή της δημοκρατίας. Είμαι από αυτούς που πιστεύω ότι το βράδυ των εκλογών κάποιος θα πανηγυρίσει και κάποιος θα τα βάψει “μαύρα”. Έστι γίνεται πάντοτε. Δέχομαι και μια αντίθετη άποψη, αυτή είναι η δημοκρατία, αυτά είναι τα παιχνίδια της. Εγώ ανήκω σε εκείνη την πλευρά, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τονίζει ξεκάθαρα ο κ. Νικολαίδης.

.

Σχετικά Άρθρα

Ο ιδρυτής του otavoice σχολιάζει αυτοδιοικητικά στο “Σημείο Αναφοράς” (Attica TV)

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice