OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Οι καλλιτέχνες στηρίζουν Μάνο Πετούση στον Δυτικό Τομέα Αθηνών- “Και θέλω και μπορώ”

Την στήριξη των συναδέλφων του καλλιτεχνών έχει ο γνωστός ηθοποίος Μάνος Πετούσης– ο γιατρός Δημήτρης στην τηλεοπτική παραγωγή  “Σασμός”–  που διεκδικεί την είσοδο του στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, από τον Δυτικό Τομέα Αθηνών με το ψηφοδέλτιο του Νίκου Χαρδαλιά. 

Έχει ιδιαίτερη σημασία πως η στήριξη ξεπερνά τα στενά κομματικά πλαίσια και έχει προσωπικό χαρακτήρα, που ξεπερνά πολιτικά στερεότυπα, κάτι που δίνει μια ιδιαίτερη δυναμική στην προσπάθεια του Μάνου Πετούση να εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος.

Μέσα από το otavoice.gr ο τηλεοπτικός γιατρός στέλνει ένα προσωπικό μήνυμα με αποδέκτες τους πολίτες της Δυτικής Αττικής:

“Έχοντας διατελέσει για μια τετραετία Αντιδήμαρχος Πολιτισμού στο Δήμο Χαιδαριου κατάλαβα ότι για να καταφέρεις να προσφέρεις με τις γνώσεις σου και την δουλειά σου στους συνανθρώπους σου χρειάζεται ένα ΘΕΛΩ και ένα ΜΠΟΡΩ . Και ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ .

Με γεμίζει τεράστια χαρά όταν καταλαβαίνω ότι οι συνάδελφοι μου και φίλοι χρόνων σε αυτή τη δουλειά στηρίζουν την προσπάθεια μου. Είναι οι άνθρωποι που με ξέρουν καλά. Πορευόμαστε πολλά χρόνια μαζί και γνωρίζουν τι άνθρωπος είμαι και αν μπορώ να δημιουργήσω και να προσφέρω.

Ξέρουν ότι ποτε δεν κοίταξα το ΕΓΩ μου, αλλά πάντα προσπαθούσα για το κοινό καλό . Το καλό όλων μας. Τους ευχαριστω πραγματικά από καρδιάς και υπόσχομαι ότι θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους”.

Τα μηνύματα στήριξης στον Μάνο Πετούση από τους συναδέλφους του στην σειρά “Σασμός” και όχι μόνο:

Μανιάτισσα με τα όλα της η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού που υποδύεται στην Γη της Ελιάς, την εκρηκτική Αρετή Καπερνάρου, στηρίζει τον Μάνο Πετούση και “απειλεί” με κατάρες όσους δεν το πράξουν:

Η Γιώτα Φέστα, τηλεοπτική σύζυγος(Εμιλία Ξενάκη) του γιατρού Δημήτρη, στην σειρά Σασμός, αν και  εισαγγελέας δεν διαστάζει να πάρει θέση και να δηλώσει ευθέως την στήριξη της ….

Η Χριστίνα Φαμέλη που πρωταγωνιστεί στην σειρά Σασμός, σαν Αργυρώ Βρουλάκη εύχεται στον Μάνο Πετούση “ολόψυχα καλή επιτυχία, στις εκλογές”.

Την ευλογία του έδωσε στον Μάνο Πετούση, ο παπά- Μιχάλης του Σασμού, η κατά κόσμον Μιχάλης Αεράκης με την υπόσχεση πως θα έχει ένα κέρασμα με τα γνωστά κεφτεδάκια στον καφενείο του Παντελή.

“Δεν θέλω κάτι….ένα ρουσφετάκι για τον μπατζανάκη μου” λέει χαριτολογώντας ο “ισοβίτης- ποιητής-καντινιέρης” του “Σασμού”, Τόλης Χρηστάκης, κοινώς Θάνος Μπίρκος,  που έχει ζήσει στην Δυτική Αττική και δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Μάνο Πετούση.

Η Άννα η καφετζού του “Σασμού”, δηλώνει φαν του Μάνου Πετούση. Σε στηρίζω με τρέλα, αν χρειαζόμαστε αθρώπους στην περιφέρεια που να εργάζονται με ήθος, με αξιοπρέπεια για την πατρίδα μας για τον  πολιτισμό μας για την δουλειά μας, αν δεν είσαι εσύ δεν μπορεί να είναι άλλος, τονίζει η Αλίνα Κωτσοβούλου. 

 

Με την Όλγα Δαμάνη γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, είναι καλή φίλη και η παρουσία της στο χώρο του θεάτρου είναι τέχνη από μόνη της… η παρουσία της είναι μια ποίηση, λέει ο Μάνος Πετούσης για την γιαγιά Βρουλάκη, του “Σασμο”.

Σου αξίζει κάθε στήριξη και εύχομαι από καρδιάς …. να εκλεγείς, λέει η γιαγιά που μάλλον έχει διαβάσει τα πουλιά.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Αθηναίων: Αυξημένα μέτρα ασφαλείας λόγω ισχυρών ριπών ανέμου στην Αττική

otavoice

Απόλυτα καθαρές οι παραλίες του Δήμου Λαυρεωτικής

otavoice

Δήμος Ηλιούπολης: Άμεση λήψη μέτρων για την Προστασία των Αδέσποτων ζώων

otavoice

Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας: «Βασική προτεραιότητα η συνεχής αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού»

otavoice

Άμεσα και με ασφάλεια εκκενώθηκε η παιδική κατασκήνωση του Δήμου Ασπροπύργου

otavoice

Αντίδραση Πελετίδη: Ο Υπουργός Παιδείας συζήτησε το κτιριακό των σχολείων χωρίς τον δήμο Πατρέων

otavoice