OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Τσαβλής: “Το πρώτο debate για τη Θεσσαλονίκη έγινε με τον Ζέρβα κρυπτόμενο”

Καυστική ανακοίνωση από τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Δρόσο Τσαβλή, κατά του νυν δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα με την οποία τον χαρακτηρίζει κρυπτόμενο πίσω από το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας, επισημάινοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρασύρθηκε και έδωσε το χρίσμα στον πιο αρριβίστα, αλαζόνα και ανίκανο δήμαρχο.
Αναλυτικά ο κ. Τσαβλής αναφέρει.
Το πρώτο debate μεταξύ υποψηφίων δημάρχων Θεσσαλονίκης έγινε. Κάποιοι υποψήφιοι δεν προσκλήθηκαν από τους διοργανωτές, για τους δικούς τους λόγους, και ένας υποψήφιος δεν καταδέχτηκε να έρθει στην ωραία αυτή συζήτηση.
Είναι ο ίδιος άνθρωπος που τον Ιανουάριο δεν καταδέχτηκε να μπει στο ίδιο λεωφορείο με τους υπόλοιπους δημάρχους της Κεντρικής Μακεδονίας, τον πρόεδρο της ΠΕΔ-ΚΜ κ.Ιγνάτιο Καϊτετζίδη και το σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κκ Βαρνάβα κατά την επίσημη επίσκεψη της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας στην Κωνσταντινούπολη.
Είναι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, που κρυμμένος πίσω από το χρίσμα της ΝΔ γελάει ειρωνικά και κοροϊδεύει όλους αυτούς που το κόμμα τους υποχρεώνει να πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιό του ή να τον ψηφίσουν.
Είναι ο οπαδός του ΠΑΣΟΚ που τώρα άλλαξε δέρμα κι έγινε ξαφνικά ΝΔ. Είναι εκείνος που μου είχε πει μόλις είχε εκλεγεί το 2019 ότι «το 2023 θα πάρω το χρίσμα από τη ΝΔ και όλοι αυτοί οι βουλευτές και τα στελέχη της ΝΔ που με πολέμησαν το 2019 θα με προσκυνήσουν θέλουν δεν θέλουν».
Να τον χαίρεται η ΝΔ και αυτοί που παρέσυραν τον Πρωθυπουργό να στηρίξει την υποψηφιότητα του πιο αρριβίστα, αλαζόνα και ανίκανου τελικά υποψήφιου δημάρχου στην πόλη μας.
Όλοι Εμείς συνεχίζουμε δημοκρατικά, ανθρώπινα, αδέσμευτα, προσηλωμένοι στο συμφέρον και την αναγέννηση αυτής της πολύπαθης πόλης, με σχέδιο για τα αυτονόητα και τα καθημερινά. Κοντά στον άνθρωπο, με σημαίες τη νομιμότητα, την αλληλεγγύη, τη συμπερίληψη και κυρίως το ρεαλισμό.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Β.Β.Β: Αποκαλυπτήρια προτομών των πυροσβεστών Ανδρέα Μπόσινα και Παύλου Σκούρτη

otavoice

Τιμήθηκαν οι ήρωες στην επετειακή εκδήλωση της μάχης του Ωρωπού

otavoice

Δ.Κορινθίων: Αναβάθμιση των αγωνιστικών χώρων σε τρία γήπεδα

otavoice

Δ.Κοζάνης: Σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης διαβάσεων σε κεντρικές οδούς

otavoice

Δ.Θεσ/νίκης: Ο Σπύρος Τζελέπης νέος εντεταλμένος σύμβουλος για τα αδέσποτα

otavoice

Μαγική βραδιά με τους Στ. Κορκολή-Γ. Θεοφάνους, στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου

otavoice