OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Απ. Τζιτζικώστας: Εκπέμπουμε ισχυρό μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν φοβάται τίποτα και κανέναν

Τη στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης παρακολούθησε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας υποδέχτηκε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώπιον της οποίας πραγματοποιήθηκε η παρέλαση των πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αθρόα συμμετοχή των πολιτών και το υψηλό φρόνημα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.

Παρακολουθήσαμε και φέτος μία εξαιρετική στρατιωτική παρέλαση, οι άντρες και οι γυναίκες των ενόπλων δυνάμεών μας μας γεμίζουν με υπερηφάνεια, τιμούν την ιστορία και την παρακαταθήκη των προγόνων μας και ταυτόχρονα καταφέρνουν να μας ενώσουν όλους, τόνισε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, αμέσως μετά το τέλος της μεγαλειώδους στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη.

 

“Εκπέμπουμε ένα ισχυρό μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν φοβάται τίποτα και κανέναν και ότι εμείς, όλοι μαζί ενωμένοι, χτίζουμε την Ελλάδα της επόμενης μέρας… χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, χρόνια πολλά Ελλάδα”, κατέληξε στο μήνυμά του για την Εθνική Επέτειο ο κ. Τζιτζικώστας.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Χαλανδρίου: 468 παιδιά στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της πόλης – Ακολουθούν και άλλες εγγραφές

otavoice

Δ. Αθηναίων: Έναρξη Λειτουργίας των Βρεφικών, Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών

otavoice

Δ.Σαρωνικού: Το ιστορικό παραχώρησης παραλιών στην ΕΤΑΔ

otavoice

37οι Πανελλήνιοι Θεατρικοί Αγώνες Ερασιτεχνικών Θιάσων στο Δήμο Ζωγράφου

otavoice

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Paolo Bettini στη Δυτική Αχαΐα

otavoice

Δ. Χανίων: Σε κλίμα συγκίνησης το ετήσιο μνημόσυνο του Μίκη Θεοδωράκη

otavoice