OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμαρχος Γαύδου: Συνεχίζουμε να γράφουμε την ιστορία στον ακριτικό μας τόπο

Η Λίλιαν Στεφανάκη επανεκλέχθηκε δήμαρχος στην ακριτική Γαύδο από την πρώτη Κυριακή με καθαρή εντολή παίρνοντας 59% και απευθύνει στους πολίτες το ακόλουθο ευχαριστήριο μήνυμα.

Συνδημότισσες και συνδημότες,

Με μικρή καθυστέρηση -για λόγους υγείας- αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους σας για την τιμή και την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου και στους συνεργάτες μου.

Στις 8 Οκτωβρίου 2023 δώσατε στην παράταξή μας «Γαύδος με Όραμα» σαφή, απόλυτη, ηχηρή κι αδιαμφισβήτητη εντολή. Ο κόσμος του νησιού εμπιστεύτηκε και πάλι τη δημοτική αρχή με ξεκάθαρη εντολή, με πολύ ισχυρό ποσοστό κι αυτό πλέον είναι μια αναντίρρητη αλήθεια. Το εκλογικό σώμα επιβράβευσε το παραχθέν κατά την προηγούμενη τετραετία έργο μας και επιβεβαίωσε ότι βαδίζουμε σωστά αναφορικά με τις μέχρι σήμερα πολιτικές και αυτοδιοικητικές μας επιλογές. Η εντολή είναι ξεκάθαρη: να προχωρήσουμε με ταχύτερα, πιο αποφασιστικά και πιο δυναμικά βήματα στην πραγματοποίηση των στόχων μας.

Το αποτέλεσμα της Κυριακής μας γεμίζει με περισσότερες ευθύνες για την επόμενη μέρα.

Συνεχίζουμε να γράφουμε την ιστορία στον ακριτικό μας τόπο, εμπεδώνοντας περαιτέρω τη διαφάνεια και την ισοπολιτεία που έχουμε εγκαθιδρύσει. Συνεπείς σε όσα εξαγγείλαμε ξεκινάμε δουλειά για τους στόχους, που θέσαμε.

Συγχαίρω θερμά όλες τις εκλεγείσες και όλους τους εκλεγέντες στο Δημοτικό Συμβούλιο και σας καλώ -αιρετούς και κατοίκους- να εργαστούμε μαζί, εντατικά κι αποφασιστικά, για να πάμε την Γαύδο πολύ ψηλά.

Συνεχίζουμε να στηρίζουμε την τοπική κοινωνία και με Αποφασιστικότητα, Πάθος, Σχέδιο και Όραμα θα δουλέψουμε για να δημιουργήσουμε την Γαύδο που ονειρευόμαστε.

Με εκτίμηση
Η Δήμαρχος Γαύδου
Λίλιαν Στεφανάκη

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Άρχισαν εθελοντικές περιπολίες στα δάση της πόλης

otavoice

Δ.Πεντέλης: Έκτακτη επιχορήγηση 1εκ. ευρώ. από το Υπουργείο Εσωτερικών

otavoice