OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Αγ. Δημητρίου: Συνέδριο για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο κατά της Βίας και το Χαμόγελο του παιδιού συνδιοργανώνουν σημαντικό συνέδριο με τίτλο «Ελλάδα – Ισλανδία ενωμένες για τις επιζώσες ενδοοικογενειακής βίας – Διατομεακή Ανταπόκριση για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Ενδοοικογενειακής Βίας», που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, από τις 16.30 έως τις 21.30, στο Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» στο Δημαρχείο Αγίου Δημητρίου (Λεωφ. Αγίου Δημητρίου 55).

Το Συνέδριο αποτελεί την τελευταία δράση του Έργου «Ουσιαστική σύμπραξη Ελληνικών φορέων και Αρχών για την ενίσχυση της στήριξης και προστασίας γυναικών και παιδιών θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας, κατά τα πρότυπα της Σύμβασης της Κωνσταντινούπολης, μέσω αξιοποίησης καλών πρακτικών της Αστυνομίας της Ισλανδίας» (#GR_IS_UnitedForDVSurvivors) που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund.

Όλες οι Αρχές και οι Φορείς οφείλουμε στις επιζώσες ενδοοικογενειακής βίας και στα παιδιά τους να βρούμε τρόπους για να συνεργαζόμαστε διατομεακά επειδή, σύμφωνα με τη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης, αυτό είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ τους!

Ο ρόλος το Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και των δημοσιογράφων στην προσπάθεια για την εξάλειψη της ενδοοικογενειακής και της έμφυλης βίας θεωρούμε πως είναι ιδιαίτερα σημαντικός.

Ως εκ τούτου, σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων για την προβολή του συνεδρίου και την υποστήριξη των προσπαθειών του Δήμου μας στα θέματα αυτά.

Σχετικά Άρθρα

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία με ΙΝΒΙΣ για την προώθηση ψηφιακής καινοτομίας

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Ολοκληρώθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice

Ο Κ. Ασκούνης επισκέφτηκε το “Kallithea Summer Sports Camp”

otavoice

Επιτυχημένη επανεκκίνηση στην ΜΥΔΟΧΑΡΑ, στον Μακρύγιαλο Πιερίας

otavoice