OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Λέρου: Υποδοχή της τίμιας κάρας της Οσίας Γαβριηλίας

Με χαρά και βαθιά συγκίνηση ενημερωθήκαμε απο το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κκ Παΐσιο τη χαρμόσυνη είδηση της Αγιοκατάταξης της Όσιας Μοναχής Γαβριηλίας Παπαγιάννη εις το Αγιολόγιο της Ορθοδόξου Εκκλησίας.

Η απόφαση ελήφθη απο την Αγία και Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού μας Πατριαρχείου μετά από πρόταση του Παναγιοτάτου Οικουμενικού μας Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαιου. Ο Δήμαρχος Λέρου εκφράζει τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη του Λεριακού λαού προς το πρόσωπο του Οικουμενικού μας Πατριάρχου όπως και στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη για την ιστορική αυτή απόφαση.

Να ενημερώσουμε ότι η Ιερά Μητρόπολη Λέρου, Καλύμνου & Αστυπαλαίας κατήρτισε πρόγραμμα για την υποδοχή της Τίμιας Κάρας και της Ιεράς εικόνας της Όσιας Μοναχής Γαβριηλίας.

05/10/2023

Υποδοχή της Τιμίας Κάρας και της Ιεράς Εικόνος της Οσίας Γαβριηλίας, από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κκ Παΐσιο , τον Ιερό κλήρο, το Δημάρχο κ. Μιχάλη Κόλια και των Αρχών του τόπου, προ του Δημαρχείου μας και μεταφορά στον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού Πλατάνου, όπου καθαγιάστηκε η Εικόνα της Οσίας με Άγιο Μύρος και Ενθρόνιση της Ιεράς Εικόνος εντός του Ναου.

Σχετικά Άρθρα

Γ.Δημαρέλος: Ο Δήμος Θεσσαλονίκης αναλαμβάνει δράση για τα εγκαταλελειμμένα οχήματα

otavoice

Η Μαρία Μενούνος πρέσβειρα της Περιφέρειας Αττικής στην Αμερική

otavoice

Δ. Παπάγου-Χολαργού: Συγκεντρώνουμε Σχολικά Είδη για τα Παιδιά που χρειάζονται τη Στήριξή μας

otavoice

Το μέλλον της αυτοματοποιημένης κινητικότητας σε εκδήλωση στα Τρίκαλα

otavoice

Στο Δημαρχείο Χανίων ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

otavoice

Λύνεται ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα του οικισμού Πλάκας Κερατέας με νομοσχέδιο του ΥΠΕΝ

otavoice