OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Γύρισε σελίδα η Θεσσαλία: Εκλέγεται ο Δημήτρης Κουρέτας

Πρωτιά Κουρέτα σύμφωνα με τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα του Υπουργείου Εσωτερικών.

Είναι καθαρό  πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας «γυρίζει σελίδα» μετά από μια μακρά θητεία Αγοραστού, που προέβαλε σαν ακλόνητο φαβορί πριν τις καταστροφικές πλημμύρες.

Στο 67,66% της ενσωμάτωσης ο Δημήτρης Κουρέτας λαμβάνει το 58,87% των ψήφων με τον Κώστα Αγοραστό να περιορίζεται στο 41,13%.

«Πριν από μια εβδομάδα στην ίδια θέση, σας είπα ότι η πρόταση που κάναμε και κάνουμε είναι μια πρόταση αναπτυξιακή, η οποία αθροίζει κοινωνικά ποσοστά. Έτσι λοιπόν εμείς απευθυνθήκαμε σε όλους τους Θεσσαλούς πολίτες, ανεξαρτήτως κομμάτων. Σήμερα αυτή η νίκη, δεν μπορώ να πανηγυρίσω γιατί η Θεσσαλία, όπως σας είπα είναι μια πληγή και δεν μπορεί κανείς να πανηγυρίζει όταν η Θεσσαλία είναι μια πληγή. Παρόλα αυτά, θεωρώ ότι θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις, φυσικές και νοητικές», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κουρέτας μετά την οριστικοποίηση του αποτελέσματος.

«Κατορθώσαμε να πάμε τη Θεσσαλία πολύ ψηλά, να την ανεβάσουμε ψηλά, ψηλά στην Ευρώπη, ψηλά στον κόσμο. Αλλά θέλω να ευχαριστήσω και όλο τον κόσμο που τόσα χρόνια μας στήριξε και μας εμπιστεύτηκε. Εμείς προσπαθήσαμε με τη δουλειά μας να επιστρέψουμε στο πολλαπλάσιο την εμπιστοσύνη τους», είπε ο κ. Αγοραστός αποδεχόμενος την ήττα του.

«Συνεχάρη τον κ. Κουρέτα. Εύχομαι καλή θητεία. Εμείς θα είμαστε δίπλα, όπως ήμασταν τόσα χρόνια στις Θεσσαλές και στους Θεσσαλούς. Θα είμαστε δίπλα με έργο δημιουργικό. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα, όλους τους υποψηφίους διαχρονικά και όλους όσοι εργάστηκαν με πάθος και με δύναμη για αυτή τη Θεσσαλία», πρόσθεσε.

Σχετικά Άρθρα

Η ΔΕ Κασσάνδρας σφράγισε τις δύο πισίνες της μοιραίας κατασκήνωσης

otavoice

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice