OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Η. Σταμέλος: «Τη Δευτέρα θα ξημερώσει μία όμορφη μέρα, για την Καισαριανή!»

Η μεγάλη συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην πλατεία Καισαριανής το απόγευμα της Πέμπτης έκανε ξεκάθαρο αυτό που διαφαινόταν εδώ και μέρες από την θερμή υποστήριξη του κόσμου: Την Κυριακή η πόλη εκλέγει αγωνιστή δήμαρχο τον Ηλία Σταμέλο.

Έτσι ώστε όπως τόνισε και ο ίδιος στην ομιλία του «Τη Δευτέρα θα ξημερώσει μία όμορφη μέρα! Και τα χαμόγελα θα γίνουν περισσότερα και πιο πλατιά! Γιατί η Καισαριανή θα έχει ξανά μία αγωνιστική δημοτική αρχή. Γιατί ο λαός της θα έχει τη δική του δημοτική αρχή που θα βρίσκεται δίπλα του στις δυσκολίες, στις αγωνίες, στις ελπίδες, στους αγώνες».

Από νωρίς το απόγευμα ο χώρος της πλατείας ήταν κατάμεστος με ανθρώπους κάθε ηλικίας να δίνουν το «παρών», ιδιαίτερα νέοι και νέες διατρανώνοντας πως την Κυριακή ο λαός της Καισαριανής θα κάνει το άλμα.

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Θέμης Γκιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Χρήστος Κατσώτης, βουλευτής του Κόμματος, η Εύη Γεωργιάδου, περιφερειακή σύμβουλος Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Η συγκέντρωση άνοιξε με χαιρετισμούς από την Ειρήνη Λιανοπούλου, φοιτήτρια και υποψήφια με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και την Ιωάννα Ζάχαρη, φοιτήτρια, κάτοικο της Καισαριανής. Στη συνέχεια χαιρετισμό απεύθυνε ο Σπύρος Τζόκας,  ιστορικός και συγγραφέας, πρώην δήμαρχος.

Σχετικά Άρθρα

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία με ΙΝΒΙΣ για την προώθηση ψηφιακής καινοτομίας

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Ολοκληρώθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice

Ο Κ. Ασκούνης επισκέφτηκε το “Kallithea Summer Sports Camp”

otavoice

Επιτυχημένη επανεκκίνηση στην ΜΥΔΟΧΑΡΑ, στον Μακρύγιαλο Πιερίας

otavoice