OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Μητλιάγκα: «Είμαστε σε συνεχείς επαφές με φορείς της πόλης των Σερρών»

Συνάντηση με τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου των Σερρών είχε η υποψήφια Δήμαρχος Σερρών κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα η υποψήφια Δήμαρχος που συνοδευόταν από πλειάδα υποψηφίων του συνδυασμού ΕΝΤΟΣ, ενημερώθηκε για τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Σερρών και πιο συγκεκριμένα στον Δήμο Σερρών.

Η κ. Μητλιάγκα τόνισε πως «η ανεργία, οι αντίξοες συνθήκες εργασίας και τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κυρίως οι νέοι των Σερρών, μας αφορούν όλους. Ο Δήμος πρέπει να συμβάλει με κάθε δυνατό τρόπο και να στέκεται αρωγός στην προσπάθεια του Εργατικού Κέντρου των Σερρών για την επίλυση των πολλών προβλημάτων των εργαζομένων. Είμαστε κοντά στους εργαζόμενους, θέλουμε οι νέοι μας να μένουν στον τόπο μας και να ευημερούν. Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση προς το καλύτερο».

Η υποψήφια Δήμαρχος Σερρών κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα, μαζί υποψηφίους της παράταξης ΕΝΤΟΣ,  είχε συνάντηση και με το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Σερρών «ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΠΑΣ», με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματα που υπάρχουν στα σχολεία και άπτονται των αρμοδιοτήτων του Δήμου.

Η κ. Μητλιάγκα επισήμανε πως «προτεραιότητα του Δήμου Σερρών πρέπει να είναι η ΑΣΦΑΛΕΙΑ των σχολικών κτηρίων και η εξασφάλιση όλων εκείνων των απαραίτητων συνθηκών για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων. Καμία έκπτωση, καμία ολιγωρία ή καθυστέρηση δεν δικαιολογείται όταν πρόκειται για τα παιδιά μας. Ως Δ.Α. θα έχουμε πάντα σε πρώτη γραμμή τα θέματα της εκπαίδευσης, με συνεχή επαφή και συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα, τις Δ/νσεις Εκπαίδευσης, τους Συλλόγους των Εκπαιδευτικών και φυσικά τους εκπαιδευτικούς  κάθεξεχωριστής σχολικής μονάδας. Μόνο μέσα από τη συνεργασία μπορεί να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Σχετικά Άρθρα

Δ.Κοζάνης: Εργασίες ασφαλτόστρωσης στα Κοιμητήρια του Αγ. Γεωργίου

otavoice

ΛΑΣΥ Νέας Ιωνίας: Αναδεικνύουμε σταθερά τα λαϊκά προβλήματα

otavoice

Ηράκλεια 2024: Το φετινό πολιτιστικό φεστιβάλ με ελεύθερη είσοδο σε όλες τις εκδηλώσεις

otavoice

Δ. Χανίων: Παρουσία του Προέδρου της Κύπρου, το Πολιτικό Μνημόσυνο του Μίκη Θεοδωράκη

otavoice

Δ. Ωραιοκάστρου: Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου

otavoice

Δήμαρχος Τρίπολης-Κώστας Τζιούμης: « Κάνουμε δουλειά καθημερινά»

otavoice