OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Οι επετειακές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου στο δήμο Καβάλας

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, παρέστη στην επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Παύλου, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως & Θάσου κ. Στεφάνου, για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο της πόλης και παρακολούθησε τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Στις επετειακές εκδηλώσεις παραβρέθηκαν επίσης ο βουλευτής της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Αλέξης Πολίτης και εκπρόσωποι των θρησκευτικών, στρατιωτικών και πολιτικών αρχών του τόπου.

Στις επετειακές εκδηλώσεις των Κρηνίδων, του Αμυγδαλεώνα και του Ζυγού παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι Πρωτογενούς Τομέα και Κοινοτήτων, Ποιότητας Ζωής και Παιδείας και Πολιτισμού, Θόδωρος Παπαδόπουλος, Κυριάκος Σταυρίδης και Απόστολος Μουμτσάκης αντίστοιχα, ενώ ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Απόστολος Χρόνης και η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Καβάλας, Ανθή Χατζηφραντζή, κατέθεσαν στεφάνι και παρακολούθησαν την παρέλαση των μαθητών στους Φιλίππους και στη Νέα Καρβάλη.

Σχετικά Άρθρα

37οι Πανελλήνιοι Θεατρικοί Αγώνες Ερασιτεχνικών Θιάσων στο Δήμο Ζωγράφου

otavoice

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Paolo Bettini στη Δυτική Αχαΐα

otavoice

Δ. Χανίων: Σε κλίμα συγκίνησης το ετήσιο μνημόσυνο του Μίκη Θεοδωράκη

otavoice

Π.Κ.Μ: Κλιμάκιο υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Κ. Γιουτίκα στις μυδοκαλλιέργειες

otavoice

Δ. Κουρέτας: Τελείωσε το μάζεμα των ψαριών – Οι δείκτες στα νερά επανέρχονται στα φυσιολογικά

otavoice

Δ.Δίου-Ολύμπου: Εκπαιδευτικό Σχολείο-Ερευνητικό Συνέδριο νέων τεχνολογιών επικοινωνίας

otavoice