OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Παλμός Νίκης στη μεγάλη συγκέντρωση του Χρήστου Τσιρογιάννη, στην Άρτα

Παλμός Νίκης στη μεγάλη συγκέντρωση του ΧρήστουΤσιρογιάννη: Το πρόγραμμά μας εγγυάται καλύτερη ζωή για όλους

Χρήστος Τσιρογιάννης «Σε αυτές τις εκλογές κρίνεται η βελτίωση ή η οπισθοχώρηση. Κρίνεται αν θα ρισκάρουμε με εκθέσεις ιδεών ή αν θα στηρίξουμε την τοπική οικονομία».

Η βροχή δεν σταμάτησε την εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό τελική προεκλογική ομιλία του Χρήστου Τσιρογιάννη στον κεντρικό πεζόδρομο της Σκουφά στο ύψος της πλατείας Μονοπωλίου, το βράδυ της Παρασκευής. Δύο μόλις ημέρες πριν οι κάλπες ανοίξουν, οι Αρτινοί συμπολίτες μας έστειλαν ξεκάθαρα το μήνυμα πως την Κυριακή ο Χρήστος Τσιρογιάννης θα λάβει εντολή ανάπτυξης για την πόλη και τα χωριά.

Στα κύρια σημεία της ομιλίας του, ο Χρήστος Τσιρογιάννης ανέφερε:

– Η Άρτα έχει μόνο μια επιλογή: να πάει μπροστά, χωρίς να ρισκάρει και χωρίς να οπισθοδρομήσει.

– Οι Αρτινοί θα διαλέξουν αυτούς που με το πρόγραμμα και το προσωπικό τους κύρος, μπορούν να εγγυηθούν πως η επόμενη ημέρα θα είναι καλύτερη για όλους. Και εμείς έχουμε την πειθώ για να μπορέσουμε να επηρεάσουμε τις καταστάσεις.

– Οι Αρτινοί την Κυριακή θα εμπιστευθούν αυτούς που ξέρουν πως λειτουργεί η Αυτοδιοίκηση και το Κράτος, αυτούς που μπορούν να χτυπήσουν πόρτες για να λύσουν τα προβλήματα της κοινωνίας.

– Η πόλη και τα χωριά μας σήκωσαν κεφάλι, ανάστημα.

Όμως, επειδή δεν έχω μάθει να κρύβομαι θα πω με ειλικρίνεια και σεβασμό προς όλους εσάς που μας ακούτε, ότι δεν είναι όλα ρόδινα. Ούτε τα βλέπουμε έτσι. Δεν καταγράψαμε σε όλους τους τομείς την ίδια πρόοδο
.

Βάλαμε όμως τα θεμέλια, ανοίξαμε το δρόμο, γυρίσαμε σελίδα. Υπάρχουν περιοχές που δεν έχουν πάρει ακόμη το μερίδιο ανάπτυξης που τους αναλογεί. Αυτό μας πονάει. Και ό,τι μας πονάει, το κοιτάμε στα μάτια και το αντιμετωπίζουμε.

– Δεσμεύομαι πως θα προχωρήσουμε άμεσα σε μια χρυσή πεντάδα παρεμβάσεων, που θα εγγυηθούν ότι οι Αρτινές και Αρτινοί θα έχουν την οικονομική στήριξη που δικαιούνται για να κοιτάξουν το μέλλον τους με ελπίδα: εκπτωτική «Κάρτα Νέων» σε συνεργασία με τοπικούς επιχειρηματίες, «Σύμφωνο Συνεργασίας» για επιδότηση νέων θέσεων εργασίας, ίδρυση «Κέντρου Νεανικής Επιχειρηματικότητας
για την ενίσχυση της απασχόλησης και του πρωτογενούς τομέα», 3 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να στηρίξουμε την προβολή και την εξωστρέφεια των τοπικών μας επιχειρήσεων, προσλήψεις για τις εποχιακές ανάγκες του Δήμου, χρηματικές επιχορηγήσεις σε Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, αθλητικούς, πολιτιστικούς και εκκλησιαστικούς Συλλόγους, περιλαμβανομένων και των φορέων όπως η Αστυνομία, η Πυροσβεστική και το Στρατόπεδο.

– Όλα αυτά είναι που αλλάζουν την Άρτα και κάνουν καλύτερη τη ζωή μας. Όχι η τοξικότητα και οι αντιγραφές θέσεων. Κανένας δεν θα έχει καλύτερη ποιότητα ζωής με αντιγραφές θέσεων, με εκθέσεις ιδεών που κρύβουν την προχειρότητα και την έλλειψη σοβαρής προετοιμασίας για όλα όσα μας απασχολούν.

– Στις εκλογές διαλέγουμε πρόγραμμα. Αποφασίζουμε ποιος θα κάνει τη ζωή μας καλύτερη.

– Την Κυριακή των εκλογών ψηφίζουμε για την ανάδειξη της Δημοτικής Αρχής της πόλης μας. Δεν κρίνεται το μέλλον κανενός κόμματος την Κυριακή, δεν κρίνεται το μέλλον κανενός πολιτικού αρχηγού. Δεν κρίνεται, ούτε το μέλλον κανενός πολιτικού παράγοντα που ψάχνει να βρει σωσίβιο στις φιλοδοξίες του εκμεταλλευόμενος την δική σας εμπιστοσύνη.

– Σε αυτές τις εκλογές κρίνεται η βελτίωση ή η οπισθοχώρηση της δικής μας ζωής, της ζωής στο δήμο μας. Με ψέματα και με προγράμματα 4 σελίδων, των οποίων το 70% του περιεχομένου έχει ήδη ολοκληρωθεί από εμάς και το 30% το έχουμε εμείς δρομολογήσει, η Άρτα δεν θα πάει μπροστά.

– Είναι πολλά αυτά που πετύχαμε για να τα αφήσουμε στην τύχη τους. Είναι πολλά αυτά που μπορούμε να
κάνουμε και για τα οποία δεν αξίζει να ρισκάρουμε. Πάμε στις εκλογές γιατί ξέρουμε με ποιανού το πρόγραμμα αύριο θα έχουμε καλύτερη ζωή, καλύτερη οικονομία, μεγαλύτερη ανάπτυξη! Το πιστεύω πραγματικά πως η επόμενη δεκαετία ανήκει στην Άρτα, αρκεί να μην οπισθοχωρήσουμε τώρα.

– Σας ζητώ να διασφαλίσουμε ότι η Άρτα θα συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά. Ψηφίζουμε το καλύτερο ψηφοδέλτιο που κατέβασε ποτέ αυτή η πόλη!

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Άρχισαν εθελοντικές περιπολίες στα δάση της πόλης

otavoice

Δ.Πεντέλης: Έκτακτη επιχορήγηση 1εκ. ευρώ. από το Υπουργείο Εσωτερικών

otavoice