OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Παπαχρήστου: “Καλούμε τον κ. Σωφρόνη να ενημερώσει για τις υποθέσεις που είναι κατηγορούμενος”

Ο Δημήτρης Παπαχρήστου καλεί τον κ. Γιώργο Σωφρόνη να ενημερώσει τους δημότες για τις υποθέσεις που είναι κατηγορούμενος.
“Καλούμε τον κ. Σωφρόνη να ενημερώσει για τις υποθέσεις που είναι κατηγορούμενος. Τη Δεύτερα, 9 Οκτωβρίου, καλέσαμε τον επικεφαλής της παράταξης “Σαρωνικός Αύριο” να συμμετάσχει σε debate για να δώσουμε και οι δύο οριστικές απαντήσεις για τα προγράμματά μας, το σχέδιό μας για την επόμενη ημέρα και τις λύσεις που ο καθένας έχει να προτείνει. Ο κ. Σωφρόνης όχι μόνο δεν δέχθηκε την πρότασή μας, αλλά ξεκίνησε και έναν ανήθικο πόλεμο συκοφαντίας εναντίον της παράταξής μας.
Έτσι, προχωράμε στις εκλογές της 15ης Οκτωβρίου με βασικά ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα. Μεταξύ αυτών και οι υποθέσεις στις οποίες ο κ. Σωφρόνης βρίσκεται κατηγορούμενος για τις πράξεις και τις αποφάσεις που πήρε το διάστημα που διετέλεσε Δήμαρχος Σαρωνικού την περίοδο 2014- 2019.
Πιο συγκεκριμένα, περιμένουμε να μας πει αν πράγματι ισχύουν οι κατηγορίες που σύμφωνα με πηγές εκκρεμούν εις βάρος του:
1) Αν έχει κατηγορηθεί για παράβαση καθήκοντος.
2) Αν έχει κατηγορηθεί για παράβαση καθήκοντος άπαξ και κατ’εξακολούθηση κατά μόνας και από κοινού, για ηθική αυτουργία σε συγκεκριμένες πράξεις κατά συρροή και κατ’εξακολούθηση, για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης καθώς και για χρήση υφαρπαχθείσας ψευδούς βεβαίωσης.
3) Αν έχει κατηγορηθεί για ψευδή βεβαίωση.
4) Αν έχει κατηγορηθεί για παράβαση του άρθρου 23 παράγρφος 1 Α.Ν. 1539/1938 κατά συναυτουργία και κατ’ξακολούθηση.
Αυτές είναι μερικές από τις υποθέσεις για τις οποίες οφείλει να απαντήσει ο κ. Σωφρόνης τι πραγματικά έχει συμβεί. Οι δημότες του Δήμου μας πρέπει να γνωρίζουν αν οι αποφάσεις που πήρε ο πρώην Δήμαρχος την περίοδο που ήταν στη διοίκηση ήταν έκνομες, καθώς και αν για κάποιες από αυτές έχει σήμερα καταδικαστεί”.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Κοζάνης: Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες ασφαλτόστρωσης σε Κοινότητες

otavoice

Δ.Ελασσόνας: Κοινόχρηστοι χώροι χωρίς αποκλεισμούς στο Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice

Κλιματική ουδετερότητα: 6 βήματα από τους 6 ελληνικούς Δήμους-πιλότους

otavoice

Δ.Ήλιδας: Ενημέρωση θεμάτων πυρασφάλειας-πολιτικής προστασίας στους προέδρους των κοινοτήτων

otavoice

Συναντήσεις Δημάρχου Σπάρτης με Υφ.Εσωτερικών και Γ.Γ. Διαχείρισης Αποβλήτων

otavoice

Αγωνία για το Ναυάγιο Ζακύνθου: «Αν δεν γίνει κάτι, σε 5-6 χρόνια δεν θα υπάρχει»

otavoice