OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Συνεχίζεται και τέλη Οκτωβρίου η επισκεψιμότητα στην Τήλο

Βαδίζουμε προς τα τέλη Οκτωβρίου, εποχή που λογικά τα πάντα ερημώνουν στα μικρά νησιά όπως το δικό μας. Παρόλο που υπήρχαν αμφιβολίες σχετικά με τον τουρισμό στο νησί, η διήμερη εκδρομή που διοργανώθηκε χθες και προχθές 17-18 Οκτωβρίου από το πρακτορείο FLIP FLOP Holidays που βρίσκεται στην Κρήτη, αποδείχθηκε απόλυτη επιτυχία.
Κατέφθασαν 157 επισκέπτες χωρισμένοι σε 4 γκρουπ και απόλαυσαν ό,τι το νησί είχε να προσφέρει. Με ενθουσιασμό επισκέφθηκαν το Μουσείο Νάνων Ελεφάντων, όπου είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την ενδιαφέρουσα ιστορία του τόπου.
Την ίδια μέρα, οι επισκέπτες μας είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Ιερά Μονή του Αγίου Παντελεήμονα, ένα σημαντικό θρησκευτικό και πνευματικό κέντρο στο νησί.
Γνώρισαν και τις γαστρονομικές απολαύσεις της Τήλου, γευματίζοντας σε τοπικά εστιατόρια και δοκιμάζοντας τις τοπικές γεύσεις.
Το δεύτερο μέρος της εκδρομής περιελάβανε την εξερεύνηση του νησιού, γνωρίζοντας την ομορφιά της φύσης, τις παραλίες και τα αξιοθέατα της Τήλου.
Η δήμαρχος Τήλου Μαρία Καμμά Αλειφέρη δήλωσε στο oatvoice.gr ότι είναι πολύ ευχαριστημένη από την τουριστική κίνηση στο νησί, που κατάφερε με σχέδιο και δουλειά, να βγει από την απομόνωση και να αποτελεί εκτός από διεθνές παράδειγμα καλών πρακτικών και ασφαλή τουριστικό προορισμό.
Ο Δήμος Τήλου πάντα θα επικροτεί και θα στηρίζει τέτοιου είδους συνεργασίες και είναι αποφασισμένος να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των τοπικών επιχειρήσεων και στην προώθηση της τοπικής οικονομίας.
Αυτή ήταν, είναι και θα είναι η δέσμευση μας για την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού στην Τήλο μας.

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Αιγάλεω δημιουργεί Μητρώο Εθελοντών

otavoice

Δ.Β.Β.Β: Αποκαλυπτήρια προτομών των πυροσβεστών Α. Μπόσινα και Π. Σκούρτη

otavoice

Τιμήθηκαν οι ήρωες στην επετειακή εκδήλωση της μάχης του Ωρωπού

otavoice

Δ.Κορινθίων: Αναβάθμιση των αγωνιστικών χώρων σε τρία γήπεδα

otavoice

Δ.Κοζάνης: Σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης διαβάσεων σε κεντρικές οδούς

otavoice

Δ.Θεσ/νίκης: Ο Σπύρος Τζελέπης νέος εντεταλμένος σύμβουλος για τα αδέσποτα

otavoice