OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ο Δήμαρχος Καβάλας Θ. Μουριάδης, στον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, παρέστη την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023, στην επίσημη δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου και στην επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης, στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων.


—————————-
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΘΟΔΩΡΟΥ ΜΟΥΡΙΑΔΗ
—————————-

«Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις στάθηκαν, στέκονται και θα στέκονται πάντα με αποτελεσματικότητα και αυταπάρνηση απέναντι σε κάθε εχθρική επιβουλή με σκοπό να προστατέψουν την εθνική μας κυριαρχία, τον πολιτισμό μας και το ύψιστο αγαθό της ελευθερίας.
Αισθανόμαστε υπερηφάνεια απέναντι σε όλους όσοι έπεσαν στα πεδία των μαχών, όπως και γι’ αυτούς που υπηρετούν σήμερα, για να είναι έτοιμοι -αν ποτέ χρειαστεί- να υπερασπιστούν την Πατρίδα.


Αισθανόμαστε βαθιά υποχρέωση και για το γεγονός ότι, ακόμα και σε καιρό ειρήνης, οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται στο πλευρό του πολίτη, ιδίως σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών που συμβάλλουν ενεργά και δυναμικά στις προσπάθειες για να σωθούν και να προστατευθούν ανθρώπινες ζωές, περιουσίες και το φυσικό περιβάλλον.
Ως εκ τούτου, η Πολιτεία οφείλει να αποδεικνύει έμπρακτα την ευγνωμοσύνη και τη στήριξή της σε όλους και όλες που υπηρετούν τις Ένοπλες Δυνάμεις κάτω από δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες.
Χρόνια πολλά στις Γυναίκες και στους Άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων».

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Άρχισαν εθελοντικές περιπολίες στα δάση της πόλης

otavoice