OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Περιφέρεια Ηπείρου προς Γ.Ζάψα: Απρέπεια διαπράττει αυτός που παραπλανεί

Κατανοούμε ότι ο κ. Γ. Ζάψας επιθυμεί να ολοκληρώσει τη συμμετοχή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο με επίδειξη έντονου αντιπολιτευτικού λόγου.

Όμως ούτε η μακρά του παρουσία στην Αυτοδιοίκηση του επιτρέπει να καταφεύγει σε ακρότητες και να επιδιώκει να προσαρμοστεί στα «δικά του θέλω» το Περιφερειακό Συμβούλιο και να καταργηθεί ο Κανονισμός του, χρήση του οποίου κάνουν όλες οι παρατάξεις.

Η επιλογή για κατάθεση επερωτήσεων δεν έγινε από την Περιφερειακή Αρχή, αλλά από περιφερειακούς συμβούλους της Αντιπολίτευσης, μηδενός εξαιρουμένου και του ιδίου και σύμφωνα με τον κανονισμό πρέπει υποχρεωτικά να συζητούνται στην πρώτη συνεδρίασή του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Όσον αφορά τις απαντήσεις, ήταν υπέρ του δέοντος αναλυτικές, κατανοητές και τεκμηριωμένες. Όσοι θέλουν να καταλάβουν και ειδικά οι πολίτες, νομίζουμε ότι κατάλαβαν.

Επιπλέον να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Ζάψας είναι και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής οπότε μπορούσε ή και μπορεί να ζητήσει εξηγήσεις για κάθε ένα ζήτημα που εκ των υστέρων σχολιάζει.

Τέλος απρέπεια διαπράττει αυτός που επιχειρεί να παραπλανήσει το Σώμα και την Κοινή Γνώμη ότι έχει τη συγκατάθεση και άλλων συμβούλων για την υποβολή αιτήματος για να συζητηθεί θέμα της επιλογής του στο Περιφερειακό Συμβούλιο και όχι ο Περιφερειάρχης που εξετάζει αν όντως είναι υπαρκτές ή όχι οι υπογραφές που είναι απαραίτητες για να γίνει η συζήτηση. Περί αυτού, ούτε σήμερα έδωσε εξήγηση.

Σχετικά Άρθρα

Λάρισα: Συνάντηση Χαρίτση – Κουρέτα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

otavoice

Kινητοποίηση του Δήμου Μαλεβιζίου για τα προβλήματα από την κακοκαιρία

otavoice

Δ. Κουρέτας: Απομακρύνθηκε το 99% των νεκρών ψαριών – Όλοι έβγαλαν την ουρά τους απ’ έξω

otavoice

Δ.Σικυωνίων: Ο 4ος Κλεισθένειος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου ολοκληρώθηκε με ρεκόρ συμμετοχών!

otavoice

Γ. Κωνσταντάτος: Σαν σήμερα πριν 10 χρόνια κάθισα στην καρέκλα του δημάρχου

otavoice

Ζάτουνα Γορτυνίας: Εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας από το Αρχείο Μίκη Θεοδωράκη

otavoice