OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Σε κλίμα συνεργασίας η πρώτη συνάντηση Κουρέτα- Μπέου, στο Βόλο

Συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δημήτρη Κουρέτα είχε προ ημερών  ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος στο δημαρχείο.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Βόλου ανέφερε ότι από τη συνάντηση φαίνεται ότι θα υπάρξει μία καλή συνεργασία μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας

«Παρά τον προφανή εθιμοτυπικό χαρακτήρα της συνάντησης, μπήκαμε και σε ζητήματα ουσίας καθώς τα προβλήματα δεν περιμένουν και με ικανοποίηση διαπίστωσα ότι πρόκειται για άνθρωπο δημιουργικό που ενδιαφέρεται για το καλό της ευρύτερης περιοχής και εκτιμώ ότι θα έχουμε μια άριστη συνεργασία, για το μέλλον της πόλης.
Αυτό άλλωστε εκτίμησε κι εκείνος, που επισήμανε την ανάγκη στενής συνεργασίας αφού κοινός στόχος μας είναι το καλό του τόπου και των ανθρώπων του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος.

“Θέλω μια άριστη συνεργασία, εμένα με ενδιαφέρουν τα προβλήματα δεν με ενδιαφέρουν τα κόμματα. Οπότε θα συνεργαστώ με τον κ. Μπέο. Σήμερα ήταν η πρώτη κουβέντα, όλα θα τα λέμε μπροστά και θα σχεδιάζουμε μαζί με τους δημάρχους και εμείς θα βάζουμε πλάτη”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο νεοεκλεγής περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Σχετικά Άρθρα

Π.Κρήτης: To “Youth Crete” γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Νεανικών Δεξιοτήτων

otavoice

Π.Π: Συνάντηση Δ. Πτωχού με τον Γερμανό Πρέσβη, για τουρισμό-επενδύσεις

otavoice

Π.Στ.Ε: Χρηματοδότηση για Βρεφικούς-Παιδικούς Σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΑμεΑ

otavoice

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία με ΙΝΒΙΣ για την προώθηση ψηφιακής καινοτομίας

otavoice