OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Συνάντηση Μητσοτάκη-Τζιτζικώστα στο Μαξίμου: Το Μετρό Θεσσαλονίκης το 2024, τι είπαν για Fly Over

Με τον επανεκλεγέντα περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, και πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Απόστολο Τζιτζικώστα, συναντήθηκε χθες το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν οι προτεραιότητες της Περιφέρειας και η πορεία των μεγάλων έργων που υλοποιούνται στην Κεντρική Μακεδονία.

«Περάσαμε από τον σχεδιασμό, στην υλοποίηση και τώρα στην παράδοση» ανέφερε ο πρωθυπουργός στην κάμερα της ΕΡΤ κατά τα πρώτα λεπτά της συνάντησής του με τον κ. Τζιτζικώστα.

Μεγάλη έμφαση δόθηκε στο Μετρό Θεσσαλονίκης που θα παραδοθεί το 2024, τον αυτοκινητόδρομο Fly Over, ο οποίος θα αποσυμφορήσει το κυκλοφοριακό στην πόλη Και τα άλλα έργα.

Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον κ. Τζιτζικώστα για την επανεκλογή του και επισήμανε ότι η κυβέρνηση πάντα συνεργάζεται στενά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και με την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, προκειμένου να βελτιωθεί η ζωή των πολιτών.

 Συναντήθηκα σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο και ευχαριστώ για τις ευχές του για τη νέα θητεία. Συζητήσαμε για την πορεία των μεγάλων έργων που υλοποιούμε και θα παραδώσουμε το επόμενο διάστημα στην Κεντρική Μακεδονία, με τα οποία κάνουμε καλύτερη την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των συμπολιτών μας, ανέφερε σε δήλωση του ο κ. Τζιτζικώστας.

Σχετικά Άρθρα

Λάρισα: Συνάντηση Χαρίτση – Κουρέτα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

otavoice

Kινητοποίηση του Δήμου Μαλεβιζίου για τα προβλήματα από την κακοκαιρία

otavoice

Δ. Κουρέτας: Απομακρύνθηκε το 99% των νεκρών ψαριών – Όλοι έβγαλαν την ουρά τους απ’ έξω

otavoice

Δ.Σικυωνίων: Ο 4ος Κλεισθένειος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου ολοκληρώθηκε με ρεκόρ συμμετοχών!

otavoice

Γ. Κωνσταντάτος: Σαν σήμερα πριν 10 χρόνια κάθισα στην καρέκλα του δημάρχου

otavoice

Ζάτουνα Γορτυνίας: Εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας από το Αρχείο Μίκη Θεοδωράκη

otavoice