OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Σαρωνικού: Τελετή Ορκωμοσίας της Νέας Δημοτικής Αρχής

Η τελετή ορκωμοσίας του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Σαρωνικού Δημήτρη Παπαχρήστου, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των Προέδρων και των Συμβούλων των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Σαρωνικού για την περίοδο 2024-2029, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στις 19:30, στο αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Σαρωνικού.

Ο Δημήτρης Παπαχρήστου, από την πλευρά του, απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους πολίτες να παρευρεθούν στη γιορτή έναρξης της θητείας της νέας δημοτικής αρχής, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook. Ανέφερε συγκεκριμένα:

«Σας περιμένουμε την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στην Τελετή Ορκωμοσίας της θητείας μας ως νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Σαρωνικού για την περίοδο 2024-2029.
Θα χαρούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας σε αυτήν τη σημαντική στιγμή για το Δήμο μας και να γιορτάσουμε επίσημα όλοι μαζί την έναρξη μιας παραγωγικής πενταετίας, που θα μετατρέψει το Δήμο Σαρωνικού σε έναν Δήμο σύγχρονο, φιλόξενο και αποτελεσματικό.

Στην τελετή, θα έχουμε τη χαρά και την τιμή να έχουμε μαζί μας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαο. Σας περιμένουμε!».

Σχετικά Άρθρα

Γ.Γ. Αποβλήτων στην ΚΕΔΕ: Το τέλος ταφής θα επιστραφεί στο σύνολο στους δήμους

otavoice

Π.Δ.Ε: Τουρνουά beach volley σε συνεργασία με την Παναχαϊκή και το ΚΕΔΜΟΠ «ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ»

otavoice

Στ.Αγγελούδης: Υπηρετούμε τη λειτουργία της αγοράς και της πόλης με βάση το “flyover”

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Χρηματοδότηση 120.000 ευρώ για την ενίσχυση της πυροπροστασίας

otavoice

Υλοποιήθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας του Δήμου Ωραιοκάστρου

otavoice

Δ.Μαλεβιζίου: Ανάπλαση πλατείας Ευαγγελιστρίας και κοινοχρήστων χώρων Τυλίσου

otavoice